Točka Izvora

Oscilacije ekstremne - od vrelog sunca to ledenog vjetra i kiše. A sve u trenu se odvrne.

Znali smo da će biti tako, sjetimo se. Da će se dimenzije mijenjati u sekundi, a s njima krstariti i mi. Zapravo, više raditi bungee jumping nego mirno krstariti, ali ok... Point je da smo to odabrali: skakati iz yina u yang pa natrag brže od svjetlosti. I da, baš zato smo se odlučili sad inkarnirati. U fazi vremena gdje, na fizičkoj ravni, svjedočimo suprotnostima poput onih u kojima supostoje jedni koji znaju istinitost kozmičke ljubavi s onima koji znaju samo za nogomet, štikle i cajke.

Zato čestitajmo si, kad nas sve ovo prebaci sto puta na dan. Ne, nikako sebe tada bičem opaliti i pitati se jesmo li normalni. Nismo, to smo se već dogovorili. Za početak nismo normalni jer smo se u ovim okolnostima inkarnirali. Tko bi normalan to učinio? Za to su spremni samo ekstra luđaci=genijalci svjesni da je fizis čaroban isto koliko i prolazan, ali da baš u njemu svojim otiskom svjetlosti možemo&ImamoZadatak napraviti, otjelotvoriti ekspanziju svijesti. Da, nismo normalni, jer smo paranormalni. Zapravo blagoslovljeni time što smo usklađeni s kozmosom.

Lijepo to zvuči ovako teoretski, ali u praksi upravo svjedočimo što to znači (a zapamtimo, sa ZAHVALNOSTI, zbog prakse i fizičkog iskustva kao ultimativnog eksperimenta božanskog i nefizičkog se i jesmo utjelovili). A znači da nas „baca“ baš kako puše vjetar. Da smo usklađeni sa Zemljom, a Zemlja iznutra „divlja“, čisti se, a kozmos je podržava – poplava tamo, tornado ovamo... I na taj način mi, (p)ostajući svega ovoga svjesni, ostajemo nositelji i pokretači svjetla i svijesti. Kroz prizmu našeg ega nam se ne čini da baš nešto napredujemo ili smo dobri, a zapravo smo vrhunski. Samim tim što vidimo laž, što nam um nije programiran pa se bavi jedino „nogomet-odjeća poznate osobe-nova maskara...“ nego i šire – je znak ultimativnog uspjeha.

Zato vas molim, zapravo tražim u Ljubavi, ZAGRLITE SE. Volite. Obožavajte. Ne onako ego-kretenski, nego istinski. Ne, niste zajebali brutalno ako jučer niste stigli meditirati. Ne, niste loši ako vas je danas spopala čokolada. Voljeni svjetlosni, jel' vam jasno koliko je ovo jako doba: kad yin prelazi u yang, dakle kada je granica, sve se drma, stabilnosti nema i da smo u pećini jer osjećamo kako se preslaguje svaki kamen te pećine, ok? I, koliko god to djelovalo da smo „izbačeni“ iz centra, zapravo smo u njemu jer sam centar rotira. Usklađeni s kozmosom, pa osjećamo svaki titraj istoga. I tek kada to u miru prihvatimo – možemo se uskladiti s točkom iznad i izvan kozmosa, TOČKOM IZVORA. Gdje je samo Mir vječan, kao i Tišina. Gdje nas ništa od toga ne dira, u smislu konačno obara – više dođe kao prolazni vjetar koji poruši frizuru ili odnese par šešira, a mi se smiješimo jer sa sobom donese i lijep miris lipa. Stoga, udah izdah i.... mir... Mir Gledanja cirkusa ili spektakla pred nama.... kako god... uz udah izdah i svijest JA JESAM BOŽANSKO KOJE KREACIJU PROMATRA

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram