Ambicija: MOJI ZAKONI

Vrijede i djeluju oni Zakoni koje postavite.

U našem životu. A naš život je velik, i značajan. Cijela galaksija. Zrno pijeska u cijeloj Kozmosu, ali baš zato značajno: jer zrno po zrno, atom po atom, grade čitav organizam.

To u praksi znači da što Jeste = to je i oko vas. Po snazi čiste fizike, energija naprosto radi.

Zato je, mudrije nego ikad, postaviti svoje zakone. One koji su svetinja u vašem životu, one koje ćete prenijeti voljenima. Može ih biti koliko hoćete, nema ograničenja, ali neka baza su:

  1. Zakon RADOSTI: kaže da nema toga što će pomutiti našu radost. Uspostavimo li ga – redovito njegujuću u svom umu sliku sebe radosnih – dobivamo da što god se dogodi, mi slavimo u radosti. Neko blizak umre, a mi kroz suze slavimo ljepotu njegovog materijalnog, i novog nefizičkog života. I tako redom. Naprosto postavimo komandu da je RADOST zakon koji slijedimo, pa krenu otpadati sadržaji (vijesti), ljudi, situacije.... sve što ruši taj zakon, tj. Nije usklađeno s njim.

  2. Zakon MIRA: kaže da kroz sve prolazimo s mirom. Ugodno, neugodno, mi bez frke i panike, s dubokim razumijevanjem idemo kroz to.

  3. Zakon SREĆE: kaže da imamo sreću u svim okolnostima života. Njegujemo sliku sebe „sretne ruke“...

  4. . Zakon SIGURNOSTI: kaže da smo sigurni u svim okolnostima života, na svakom kraju planete, da se osjećamo zagrljeno i voljeno u svim situacijama. Da su sve naše potrebe zadovoljene za naše najveće dobro.

  5. Zakon LAKOĆE: kaže da i najveće utege života nosimo kao perce. Nosi ih naš duh, naša ljubav, naše čudo koje ne možemo ni definirati, ni prevesti u riječi niti sasvim mentalno shvatiti ali eto, hvala Božanskom, on radi.

Jasno, mnogo je zamki koje vrebaju da unište vaše zakone - um uglavnom, loše vijesti, vibracije... ali zato imamo dah za raspuhati ih kao vjetar oblake, i u miru se vratiti u svoju sliku ispunjenja.... Održanja ZAKONA koje smo postavili, zato što znamo: bivajući svjetlosni, stavarmo svjetlosni svemir. Kada bi većina ljudi uspjela u svom osobnom ZAKONODAVSTVU, ne bi bilo pitanja oko svjetskog uređenja koja su aktualna sada. Ne bi bilo svađa oko cjepiva, vanzemaljaca, rata... jer RADOST je bez rata, ONA JE SLAVLJE... Tada su svi prirodno raspoređeni na svojim pozicijama i sve je ok....

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram