Sjaj pomrčina

Ne dajte se preplašiti današnjom pomrčinom Sunca.

Uobičajeno je mišljenje da pomrčine ne utječu dobro na čovjeka i društvo zato što tijekom njih u eteru kola povećana količina mračne materije. I onda to ljudi prihvate zdravo za gotovo, ponavljaju kao papige i, 'ajde što se isprestravljuju, ali stvarno počnu stvarati frku od mračne materije.

A rekli smo, milijune puta.... yin i yang, bla bla... Hoću reći da mračna materija nije takav bauk. Od romantičnog – zvijezde se vide jedino u noći do malo žešćeg: mrak nas tjera da pokažemo najveće svjetlo. Osvjedočili smo se, i još traje to svjedočanstvo, kroz protekle godine i sve promjene, sve erupcije iz skrivene, mračne unutrašnjosti koje su izletjele, ali isto tako i najskriveniju srž tamne maternice iz koje se rađa sjeme.

I tako, kako onda gledati na ovu i ostale pomrčine? Svane i smrkne se, u životu i prirodi, to je normalno, stvar ravnoteže, rekosmo. A onda, kako to koristiti za svoje uravnoteženje? Okrenuti stanje u svoju korist? E, pa: znamo da smo u životu imali faze kada smo „potiskivali“ svoju svijest, svoje materijale. Primjerice, bili zaljubljeni pa prešutili partneru da nas smeta kada on radi to-i-to... Ili slično, ima ihaaaa situacija gdje nismo bili SVOJI, svoje Svjetlo – Svoje Sunce. A energija pomrčine to – osvjetljava. Da, aspurd, ali je istina. Na koji način? Spomenuta mračna materija nas gura u ponore. One koje bismo najradije izbjegli za vjeke vjekova.... Ali nema, ovo te utjera u podrum, pa si tamo. U praksi to izgleda da je čovjek nervozniji, konfuzniji, netko naelektriziraniji, netko pasivniji, ali svatko nekako. Jer, u podrumu je nelagodno: otamo vire stari kosturi, neočišćeni računi, sve što smo gurali pa netko želi ili zaspati i nestati, a netko kroz zid proći samo da se toga riješi. I upravo je u tome snaga pomrčina: one pokazuju naše potisnute (znači od svjetla maknute u mrak) materijale, našu Sjenu. A ima li ičeg prečega za osvijestiti i integrirati nego sjenoviti dio sebe? Jer, naš svijetli dio može biti divan koliko hoće, ali ako ga sjena iz tajnosti sabotira, sve džaba...

Zato! Pozdravimo sa zahvalnošću ovu pomrčinu, kao i nova svitanja, postavljajući namjeru da nam SVAKI KOZMIČKI DOGAĐAJ RADI ZA NAŠU KORIST, BOŽANSKO ZDRAVLJE I LJEPOTU!

Jer ako hoćemo, možemo! :*


COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram