Bik 2016.

Update za Svete Noći i poruke Tarota za Bikove u 2016.

Pojačati učinak rituala SVETE NOĆI danas možemo radeći sve ono što Bik voli: ok, vjerojatno se svi zbog datuma i okolnosti po prirodi stvari izležavaju i hedonistički slade u finim jelima i kolačima, ali moguće je i ritualno svu tu hranu posvetiti, kao i zelenu odjeću (jer Bikova Vladarica Venera obožava zelenu vibraciju), posebno onu koja je topla i praktična jer Bikovi, koliko god su vrhunski estete, nisu pomodne budale da se smrzavaju: oni paze na svoje zdravlje, i ljepotu istovremeno. Tako svog unutarnjeg Bika danas možemo razveseliti i s nečim što predstavlja tradiciju, tipa narodni pleteni šalovi, i sigurnost.

Runa za nacrtati na kuglicu, a koja jača Bikovu plodnost je FEHU:

Bik venerijanski voli hranu, ali i magiju i lijep inspirativan film je CHOCOLAT.BIK 2016.Kaže se da je Biku potrebno mnoooogo da se pokrene u nešto novo. Čak ako i nema prepreke, on ostane nekako u umu više nego u stvarnosti vezan starim i poznatim, i sigurnim, nečim što je dugo gradio pa kako sada otići dalje u novo? Ali, ove godine Bikovi to mijenjaju. Nosit će ih. Malo po malo, baš kako im naliči u toj njihovoj strpljivosti, oni će temeljito kretati u novo. To će izvana izgledati iznenađujuće i naglo okolini, ali ovo je nešto o čemu Bikovi promišljaju već dvije godine i jednostavno će ovog proljeća odlučiti. Napraviti taj jedan korak koji mijenja cijelu sliku. A sve zato što im je srce na mjestu. Glavno područje zbivanja im je upravo duša, srce, zaljubljenost: u njima izranja ona divna bikovska inspiracija za čulnost i ljubav, a prožeta duhovnim vibracijama i zvjezdanim snovima. Vraća im se umjetnička inspiracija i skoro da se pomlađuju. To sve zato što se zaljubljuju – ponovo u sebe, u kreaciju, ili naglo uviđaju da su im dosadašnji prijatelji zapravo savršeni životni partneri. Glavno darmičko samoostvarenje sebe je povezano s emotivnom zrelosti: nisu ni inače Bikovi skloni afektu, ali svaki ima svoju crvenu krpu. E ove godine, koja ima najjači utjecaj na njihovo emotivno polje, oni puštaju, zapravo nadilaze gumbić koji reagira na tu crvenu krpu. Promudruju se, ne reagiraju na emotivne podražaje kao nekad, nego s više odmaka i savjetničkog nastupa, umirujući konflikte u sebi i oko sebe.


NAPOMENA: Ovo su PORUKE TAROTA. Znači ne horoskop za 2016., nego je sistem horoskopa, u smislu podjele na znakove, svojevrsna platforma za sistematizaciju PORUKA. No, njih je mudro shvatiti kao igru iz jednostavnog razloga što smo svi individualni. Svi imamo u sebi sve znakove, njihove boje, a svatko od nas je jedinstven spoj, koktel toga. Tako da za ozbiljnu analizu energija godine u nečijem životu radim upravo to - ozbiljnu, individualnu Ki Tarot Analizu. A ovo su više orijentiri, kao kad kažemo "hej, vjerojatno će kišiti, pa uzmi kišobran". Ali ne mora kišiti, može baš biti Sunce. Nema veze, važno da imaš kišobran u torbi. Tako i ove poruke: ne služe tome da čovjek paranoizira jer će kiša, nego da ima negdje u primisli informaciju (kišobran u torbi), pa kada se dogodi situacija koja ga podsjeća na poruku, da je primjeni kao kviska.COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram