Blizanci 2016.

Update za Svete Noći i poruke Tarota za Blizance u 2016.


U danu Blizanaca tokom rituala SVETE NOĆI, njihovu energiju u sebi možemo pojačati svime što naši unutarnji Blizanci vole: uključenost u sve društvene mreže istovremeno, komunikacija i informacije na sto frontova, črčkanje po malim rokovnicima, zapisivanje sjajnih ideja s predavanja....


Runa za nacrtati na kuglicu, a koja jača blizanačku energiju je ANSUR:

Inspirativan film za blizanačku energiju u nama je AGORA.


BLIZANCI 2016.

Wow, lijepo je kada se digne snaga, ona sila s kojom možeš u sekundi srušiti sve i znati da će izgraditi opet, ali ne – nije preporučljivo vitlati time afektom. Ovo je godina koja će izazivati najjače emocije, a time zapravo zvati na obuzdavanje tih unutarnjih zvijeri. Blizanci su inače dinamični, pa je njihov prosječni dan kao nekome sportski trening jer se toliko nakomuniciraju i izvrte da je to ravno trčanju. Ali sada, Merkurova djeca bi zaista trebala promisliti o nekom sportu. Doslovno trčanje. Može ples. Jer se goleme sile osobne i kolektivne svijesti kroz njih čiste. Uglavnom bijes. Na nepravde. I to nije lako za njihove ionako brze, ali titrave živce. Glavno područje razvoja im je posao. I time okidač nerviranja. Zato što se situacije u tom polju okreću nevjerojatnom brzinom i planovi koji su bili timski i sjajni jučer, u sekundi postanu štetni i ostave čovjeka prepuštenog sami sebi. Uzemljenje i pouzdanje u sebe im je najveći, ako ne jedini spas. Svojevrsna fleksibilnost da se nose s promjenama koje su nagle. I sve će biti obrnuto: ono za što im se bude činilo da im ide na ruku, pokazat će se praznim, a ono za što im se učini da im je šteta, donijet će im korist i sve će se to mijenjati iz sekunde u sekundu pa je najključ za njih da budu uzemljeni i praktični. Praktičnog djelatnog uma će sve proći. Dharmičko ostvarenje je povezano upravo s temeljitošću, upornošću, disciplinom. Da, nije to prva ljubav ovih letećih brzina, oni bi radije imali ideju, a da se ostali bave sitnim organizacijskim detaljima. No poruka im je da ove godine njihove ruke postaju zlatne – tj. Uspjeh im nosi sve što taknu – jedino ako to učine sami, i to više se oslanjajući na intuiciju nego uobičajenu racionalnu metodu.


NAPOMENA: Ovo su PORUKE TAROTA. Znači ne horoskop za 2016., nego je sistem horoskopa, u smislu podjele na znakove, svojevrsna platforma za sistematizaciju PORUKA. No, njih je mudro shvatiti kao igru iz jednostavnog razloga što smo svi individualni. Svi imamo u sebi sve znakove, njihove boje, a svatko od nas je jedinstven spoj, koktel toga. Tako da za ozbiljnu analizu energija godine u nečijem životu radim upravo to - ozbiljnu, individualnu Ki Tarot Analizu. A ovo su više orijentiri, kao kad kažemo "hej, vjerojatno će kišiti, pa uzmi kišobran". Ali ne mora kišiti, može baš biti Sunce. Nema veze, važno da imaš kišobran u torbi. Tako i ove poruke: ne služe tome da čovjek paranoizira jer će kiša, nego da ima negdje u primisli informaciju (kišobran u torbi), pa kada se dogodi situacija koja ga podsjeća na poruku, da je primjeni kao kviska.



COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram