Rak 2016.


Update za Svete Noći i poruke Tarota za Rakove u 2016.


U danu Raka tokom rituala SVETE NOĆI, njihovu energiju u sebi možemo pojačati svime što naš unutarnji Rak voli: kuhanje finih stvari za svoje voljene, okupljanje u svom divno uređenom domu i slavlje s prijateljima. Za zdravlje želuca možemo programirati posuđe, s namjerom da nam sve ono što se kuha nosi radost - nama i svima koji jedu, a možemo isto učiniti s lijepim kuhačama i žlicama.


Runa za nacrtati na kuglicu, a čija vibracija jača račju vibraciju je BEORK:

Inspirativan film za maštovitu, intuitivnu i suosjećajno račju energiju u nama je ALISA U ZEMLJI ČUDESA.


RAK 2016.

Nisu baš delikatna račja bića prva na listi „Dobrovoljci za Avanture“ jer vole svoje sigurno utočište koje su pomno izgradili – bio to dom, poslovno okruženje.... bilo što gdje su se usidrili i mirno stvorili svoju osjećaj stabilnosti i zaštićenosti. Ali, kada je on ugrožen, Rak brzinom tornada da petama vjetra. Ne treba mu puno objašnjavati da mu prijeti neka psihopatska energija, neko psihičko maltretiranje ili situacije kinjenja. On to inuitivno osjeti, ako ne onda sanja, ali kako bilo, on krene dalje, u novo, sa žarom i snagom kojeg ne bi čovjek očekivao od tako emotivnog bića. Tako je račećim bićima ove godine pokazana energija: odlaze u nove smjerove, s neočekivanom lakoćom. Da se i sami sebi čude. S neviđenom radošću. Ako su slučajno i upali u situacije koje ih emotivno matretiraju, i već neko vrijeme muče, ove godine ih strasti i ideali nose dalje. Oni izlaze. Stavljaju križ na patničke odnose, i idu u rizike. Nepoznate avanture. Jaka im je ovo godina jer ta transformacija obuhvaća cijeli život – sva područja. No, iako će izvana izgledati kao da ih je pogodilo nešto što im je srušilo sve planove i totalno ih oborilo – to neće biti tako: ovo je manifestacija promjene koju račeća bića gaje u sebi i prizivaju, tkaju u astralu već neko vrijeme. Ovo je konačno oslobođenje iz ljušture, i puštanje s lanaca uma. Mnogo karmičkih materijala iz polja odrađenih u snovima. A sve kako bi ostvarili obilje i obiteljsko zadovoljstvo: samoostvaruju se u osobe koje mnogo daju, radosti, sreće i resursa drugima, jer sami mnogo imaju, a imaju baš zato što obraćaju pažnju na informacije iz svojih snova i slijede svoju intuiciju.


NAPOMENA: Ovo su PORUKE TAROTA. Znači ne horoskop za 2016., nego je sistem horoskopa, u smislu podjele na znakove, svojevrsna platforma za sistematizaciju PORUKA. No, njih je mudro shvatiti kao igru iz jednostavnog razloga što smo svi individualni. Svi imamo u sebi sve znakove, njihove boje, a svatko od nas je jedinstven spoj, koktel toga. Tako da za ozbiljnu analizu energija godine u nečijem životu radim upravo to - ozbiljnu, individualnu Ki Tarot Analizu. A ovo su više orijentiri, kao kad kažemo "hej, vjerojatno će kišiti, pa uzmi kišobran". Ali ne mora kišiti, može baš biti Sunce. Nema veze, važno da imaš kišobran u torbi. Tako i ove poruke: ne služe tome da čovjek paranoizira jer će kiša, nego da ima negdje u primisli informaciju (kišobran u torbi), pa kada se dogodi situacija koja ga podsjeća na poruku, da je primjeni kao kviska.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram