Djevica 2016.


Update za Svete Noći i poruke Tarota za Djevice u 2016.


U danu Djevice tokom rituala SVETE NOĆI, njegovu energiju u sebi možemo pojačati svime što naša unutarnja Djevica voli: a to je red. Stoga je zgodno, makar simbolički, uvesti red u prostor, urediti foldere na desktopu, složiiti odjeću u ormarima... ukrasiti kutije za sitne stvari.


Runa koja jača energiju Djevice, pa ju je fora nacrtati na kuglicu je

A zgodno je i baciti pogled na život jedne impresivne Djevice čiji je perfekcionizam, hvala mu, tako divno izražen kroz savršenstvo muzike koju je radio: FREDDY MERCURY


DJEVICA 2016.

Sreća je da Djevice vole raditi i znaju kako. Tako da im gomila teškog posla, i zapravo cijele energije dugotrajnog pritiska da moraju, da je sve na njima... neće pasti toliko teško. Zapravo, malo su u pat poziciji – makle bi se one iz situacije koja nije najproduktivnija za njih, ali iz nekog razloga ne mogu, nisu stvari dovršene. I to nekako iscrpljuje. Tim više što su se sami „uvalili“ u sve te silne obaveze i sad nema ni tko umjesto njih, a ni oni nemaju gdje. Tako da im povremeni odmor na planinama, uz jezero, dobro dođe kao obnova energije. Poslovna putovanja povezana s učenjem su posebno plodnosna ove godine, ne samo intelektualno nego dugoročno financijski. I iako su okolnosti, posebno poslovne, oko njih „zgusnute“, Djevice se ove godine baš u tim okolnostima osjećaju dobro, spretno i tako povećavaju svoju brzinu: uma već imaju, ali i djelovanja. Raste im spretnost, brza promjena smjera. Dobro aspektirane promjene i putovanja.


NAPOMENA: Ovo su PORUKE TAROTA. Znači ne horoskop za 2016., nego je sistem horoskopa, u smislu podjele na znakove, svojevrsna platforma za sistematizaciju PORUKA. No, njih je mudro shvatiti kao igru iz jednostavnog razloga što smo svi individualni. Svi imamo u sebi sve znakove, njihove boje, a svatko od nas je jedinstven spoj, koktel toga. Tako da za ozbiljnu analizu energija godine u nečijem životu radim upravo to - ozbiljnu, individualnu Ki Tarot Analizu. A ovo su više orijentiri, kao kad kažemo "hej, vjerojatno će kišiti, pa uzmi kišobran". Ali ne mora kišiti, može baš biti Sunce. Nema veze, važno da imaš kišobran u torbi. Tako i ove poruke: ne služe tome da čovjek paranoizira jer će kiša, nego da ima negdje u primisli informaciju (kišobran u torbi), pa kada se dogodi situacija koja ga podsjeća na poruku, da je primjeni kao kviska.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram