Vaga 2016.


Update za Svete Noći i poruke Tarota za Vage u 2016.


U danu Vage tokom rituala SVETE NOĆI, njezinu energiju u sebi možemo pojačati svime što naša unutarnja Vaga voli: a to je sve profinjeno, lijepo. Znači, napravit ćemo si divnu mirisnu kupku ili cijeli spa tretman s najprobranijom kozmetikom, uzeti neki sitni detalj koji jako uljepšava prostor ili se nagraditi kutijama za knjige. Naša Vaga voli vidjeti da je sve neodoljivo i lijepo, s vibracijom harmonije.


Runa koja jača Vaginu energiju, pa ju je dobro nacrtati na ovu kuglicu je GIFU:Film u kojem bi naša unutarnja VAGA uživala, ako ni zbog čega, zbog ljepote ambijenta i stilskih fora je VRAG NOSI PRADU.


VAGA 2016.

Sjajna godina za VAGE, baš će uživati u svom novom doživljaju svijeta, duhovnim uvidima i mirnoj reakciji na sve situacije. Zrelije, mudrije, manje usmjerene na van i druge, više na svoju intuiciju, mnogo će zadovoljstva naći u svojim tihim trenucima, manjim druženjima. Ova godina im predstavlja jačanje ženske strane vage, svojevrsno krunjenje svoje Mirne Boginje. Mnogo su nositelji ovih zvjezdanih energija promijenili u ove četiri godine, mnoge ugovore – i one sa sobom i drugima – revidirali, da bi sada konačno mirno sjeli na svoj tron mudrosti, spremni pomoći savjetom i znanjem kada ih se pita, ali bez nekadanjeg istrčavanja. Ljubav je područje koje će ih „natjerati“ u najdublja promišljanja, čak povlačenja i time zreljenja. Puštat će stare očaje, bijesove, razočarenja i okretati se novim partnerstvima, novoj vrsti partnerstava koja obilježavaju radost i dječja slatkoća. Sve sa svrhom da se ostvare kao pobjednici – ne situacija, nego sebe u situacijama i svojih osjećaja nad njima, starih sebe, a etabliranju onih radosnih i intuitivnih dijelova sebstva.


NAPOMENA: Ovo su PORUKE TAROTA. Znači ne horoskop za 2016., nego je sistem horoskopa, u smislu podjele na znakove, svojevrsna platforma za sistematizaciju PORUKA. No, njih je mudro shvatiti kao igru iz jednostavnog razloga što smo svi individualni. Svi imamo u sebi sve znakove, njihove boje, a svatko od nas je jedinstven spoj, koktel toga. Tako da za ozbiljnu analizu energija godine u nečijem životu radim upravo to - ozbiljnu, individualnu Ki Tarot Analizu. A ovo su više orijentiri, kao kad kažemo "hej, vjerojatno će kišiti, pa uzmi kišobran". Ali ne mora kišiti, može baš biti Sunce. Nema veze, važno da imaš kišobran u torbi. Tako i ove poruke: ne služe tome da čovjek paranoizira jer će kiša, nego da ima negdje u primisli informaciju (kišobran u torbi), pa kada se dogodi situacija koja ga podsjeća na poruku, da je primjeni kao kviska.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram