Škorpion 2016.


Update za Svete Noći i poruke Tarota za Škorpione u 2016.


U danu Škorpiona tokom rituala SVETE NOĆI, njegovu energiju u sebi možemo pojačati svime što naš unutarnji Škorpion voli: danas mu se, tako, posvećujemo noseći neki nakit sa simbolima ako imamo, ili punk-dark vibracije... proučavanjem okultne materije, simbola, magije...


Runa koja jača škorpionsku vibraciju, pa ju je dobro nacrtati na kuglicu je KEN:

Hm, mnogo je filmova za ovu energiju, gotovo svaki koji budi unutarnjeg detektiva, špijunu i okultistu, ali prvo sam se sjetila ŽENE IZ VODE, pa evo, a ima i komedija kad sam već krenula s komedijama, malo stara, ali blesava i fora: SMRT JOJ DOBRO PRISTAJE.


ŠKORPION 2016.

Dobra godina. Obilježava je red. Škorpioni su konačno izgradili svoje kraljevstvo i iako će ove godine ulagati u njega – uređenje doma i takvi troškovi – zadovoljni su. Energija stabilnosti, snage i moći, ali bez stare krutosti i grozničavosti. Čak se pomalo zdravo uljenjuju, onako hedonistički uživajući u krugu prijatelja, obitelji. Dharmički zadatak im je manifestacija životnog partnerstva, barem otvaranje srca k tome, onako zrelo, ne idealistički zaneseno. To znači da im u pozadini svih tih slatkih praktičnih radova oko doma, kuće, imovine, ima biti slika zagrljaja sa srodnom dušom. Iskusit će vrlo veliku psihičku snagu, koju znaju da imaju, ali sada će je laserski precizno usmjeriti u manifestacije, najviše partnerstva. I bit će s uspjehom.


NAPOMENA: Ovo su PORUKE TAROTA. Znači ne horoskop za 2016., nego je sistem horoskopa, u smislu podjele na znakove, svojevrsna platforma za sistematizaciju PORUKA. No, njih je mudro shvatiti kao igru iz jednostavnog razloga što smo svi individualni. Svi imamo u sebi sve znakove, njihove boje, a svatko od nas je jedinstven spoj, koktel toga. Tako da za ozbiljnu analizu energija godine u nečijem životu radim upravo to - ozbiljnu, individualnu Ki Tarot Analizu. A ovo su više orijentiri, kao kad kažemo "hej, vjerojatno će kišiti, pa uzmi kišobran". Ali ne mora kišiti, može baš biti Sunce. Nema veze, važno da imaš kišobran u torbi. Tako i ove poruke: ne služe tome da čovjek paranoizira jer će kiša, nego da ima negdje u primisli informaciju (kišobran u torbi), pa kada se dogodi situacija koja ga podsjeća na poruku, da je primjeni kao kviska.


COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram