Strijelac 2016.


Update za Svete Noći i poruke Tarota za Strijelce u 2016.


U danu Strijelca tokom rituala SVETE NOĆI, njegovu energiju u sebi možemo pojačati svime što naš unutarnji Strijelac voli: možemo surfati, preko google eartha se zaletjeti u neko udaljeno mjesto, jer Strijelac uživa putovati i otkrivati nove stvari, ili možemo psihički putovati, gledajući neke magijske serijale ili čitajući epske knjige, poput Gospodara Prstenova.


Runa koja jača ovu vibraciju, pa je možemo nacrtati na kuglicu je RAIDH:

Znam da je stereotip, ali je moćan: naš unutarnji Strijelac će uživati u filmu PUT OKO SVIJETA ZA 80 DANA, a može i baciti oko na život jedne divne Strelice, EDIT PIAF.


STRIJELAC 2016.

Strijelci su vitalni i dinamični, a to će im trebati ove godine jer će biti na sto strana istovremeno, ne samo mentalno nego i fizički, kroz svoja omiljena putovanja. Uglavnom poslovna. Koja im nose slavu. Velik javni uspjeh, priznanja i novac, hej, nemojte se uobraziti. Na izazovu su, uz takva ostvarenja, duhovni ideali – vrag materijalizma i ega uvijek vreba, pa budite oprezni. Iako je pitanje hoće li uopće stići misliti. Sjajna im je godina jer se ostvaruju u svom najljepšem aspektu, a to je onaj koji budi i potiče druge svojom istinom: poput anđeoskih glasnika će ljudima pravo u srce reći srž stvari i svojim primjerom pokazivati kako je moguće i potrebno slijediti uvide unutrašnjosti.


NAPOMENA: Ovo su PORUKE TAROTA. Znači ne horoskop za 2016., nego je sistem horoskopa, u smislu podjele na znakove, svojevrsna platforma za sistematizaciju PORUKA. No, njih je mudro shvatiti kao igru iz jednostavnog razloga što smo svi individualni. Svi imamo u sebi sve znakove, njihove boje, a svatko od nas je jedinstven spoj, koktel toga. Tako da za ozbiljnu analizu energija godine u nečijem životu radim upravo to - ozbiljnu, individualnu Ki Tarot Analizu. A ovo su više orijentiri, kao kad kažemo "hej, vjerojatno će kišiti, pa uzmi kišobran". Ali ne mora kišiti, može baš biti Sunce. Nema veze, važno da imaš kišobran u torbi. Tako i ove poruke: ne služe tome da čovjek paranoizira jer će kiša, nego da ima negdje u primisli informaciju (kišobran u torbi), pa kada se dogodi situacija koja ga podsjeća na poruku, da je primjeni kao kviska.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram