Pleti pametno!

"Pleti svoje mreže pažljivo i tkaj svoje niti svjesno!" - Paučica.

 1. Mrežu tvog uma tkaj zlatnim nitima. Najčvršće su. To su niti tvojih misli. Na njih će se hvatati samo hranjivo za tvoj um. Spontano.

 2. Daj si vremena dok tkaš: nije stvar u brzini, nego preciznosti. Ponovi neki niz ako treba nekoliko puta – nije važno da uspiješ iz prve, nego da napraviš kako treba.

 3. Radi u tišini i ponekad, ritualno, po noći, koristeći snagu zvijezda i moć tišine iz snolikog svijeta.

 4. Brzo se ukloni iz opasnosti: uništavajućih ljudi, situacija... Čim osjetiš energiju destrukcije, vjeruj si i makni se, brzinom strijele

 5. Razmišljaj kako svaki tvoj izbor, i najmanji utječe na tvoj život: koju nit, kakve kvalitete i boje unosi u tvoje tkanje. I, shodno tome, što je za tebe ljepše, zdravije, i bolje.

 6. Misli manipulativno ponekad: to nije loše, to je znak konstrukcije, kao kad igraš šah ili gradiš nešto, pa moraš promisliti nekoliko koraka unaprijed i u glavi proći opcije, da bi u realizaciji bile efikasne.

 7. Budi funkcionalan: naše mreže su nama domovi, u njima čuvamo hranu, jajaj – imaju nekoliko funkcija. Tako i ti, budi efikasan sa svojim resursima.

 8. Koristi sve svoje oči. Vidiš, mi imamo osam očiju. Zato uvijek sve vidimo. Ti imaš temeljnih sedam, svaka čakra ti je jedno oko. Upotrijebi je.

 9. Čuvaj svoja znanja i ljepote. Ne bacaj ih pred idiote.

 10. Budi kao indijska boginja Maya: znaj kojim stvarima treba dati formu, a kojima ne.COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram