Jarac 2016.


Update za Svete Noći i poruke Tarota za Jarčeve u 2016.


U danu Jarca tokom rituala SVETE NOĆI, njegovu energiju u sebi možemo pojačati svime što naš unutarnji Jarac voli: a to je novac. Uzmi deset kuna i stavi u lijepo mjesto za štednju. Jarac će slaviti. Vidi, naš unutarnji Jarac je mudar lik. On zna da se u drevna vremena razmjenjivalo dobrima i cijelu tu priču. Ali zna da u trenutnom dobu i vremenu novcem plaća račune. I novac mu znači. Čak ga ne smatra lošim. Lošim smatra banke i kamate i manipulaciju novcem, ali novac po sebi ne. Zato razveseli to divno i praktično biće u sebi i otvori malu kasicu štednje i ubaci u nju komadić zlata, Jarac će slaviti, samo da znaš.


Runa koja jača jarčevsku vibraciju, pa je možemo nacrtati na kuglicu je ODEL:

Ili sigurnost, ili askeza, misli Jarac ;) A kad smo kod mudrosti askeze, lijep film o vrlo vrlo voljenom Jarcu i njegovom životu: YOGANANDAJARAC 2016.

Za Jarčeve se uglavnom misli da su hladni, ambiciozni ili distancirani – vrlo logično, jer tako djeluju iz vana. Malo tko zna što znači riblji/delfinski rep na drevnim prikazima Jarca: on je njegova skrivena priroda. Duboka, vrlo u dosluhu sa svojim emotivnim stanjima, nesvjesnim. Zato ga, među ostalim, često uhvatimo za zamišljenim i zabrinutim izrazom lica. On promišlja mnogo dublje nego će ikada reći – to što izgovori je vrh ledenog brijega. No stalno kada ide na svoje vrhove, polazi iz tih dubina. Zato djeluje ponekad težak, ali i zato je mudar. I sreća da je tako jer je Jarac već naučio djelovati usprkos teškim i nerijetko zbunjujućim emotivnim stanjima. Prosječan čovjek bi proglasio to depresijom i već bi ga hvatala panika, ali ne i Jarac: taj se ode liječiti kroz rad. I opet, hvala Božanskom što je tako jer – evo ga – 2016. Vibracijski diže sjene u zvjezdanim nositeljima Jarca. Dileme i strahove one njegove meke prirode, na ojačano. Do mjere da ga tjera da zastane u svojim osvajanjima, čak se preispita. No velika je promjena što je i obitelj Jarčeva na Zemlji omekšala u podpolju kolektivne svijesti, pa će biti mekša i spremnija dijeliti stvari s ljudima. Zapravo mu u 2016. Radost i osjećaj moći dolazi iz druženja s obitelji i prijateljima, čemu standardno on nije toliko sklon jer sve što nije posao smatra gubljenjem vremena. No to će mu pomoći u samoostvarenju koje je povezano s majstorstvom: Jarčevi 2016. Preispituju osnovne postulate vrijednosti, ulaganja, primanja, svoje plodnosti i usavršavaju se u novim područjima.


NAPOMENA: Ovo su PORUKE TAROTA. Znači ne horoskop za 2016., nego je sistem horoskopa, u smislu podjele na znakove, svojevrsna platforma za sistematizaciju PORUKA. No, njih je mudro shvatiti kao igru iz jednostavnog razloga što smo svi individualni. Svi imamo u sebi sve znakove, njihove boje, a svatko od nas je jedinstven spoj, koktel toga. Tako da za ozbiljnu analizu energija godine u nečijem životu radim upravo to - ozbiljnu, individualnu Ki Tarot Analizu. A ovo su više orijentiri, kao kad kažemo "hej, vjerojatno će kišiti, pa uzmi kišobran". Ali ne mora kišiti, može baš biti Sunce. Nema veze, važno da imaš kišobran u torbi. Tako i ove poruke: ne služe tome da čovjek paranoizira jer će kiša, nego da ima negdje u primisli informaciju (kišobran u torbi), pa kada se dogodi situacija koja ga podsjeća na poruku, da je primjeni kao kviska.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram