Vodolija 2016.


Update za Svete Noći i poruke Tarota za Vodolije u 2016.


U danu Vodolije tokom rituala SVETE NOĆI, njegovu energiju u sebi možemo pojačati svime što naš unutarnji Vodolija voli: a to je igra tehnološkim gadgetima i umjetničkim igračkama. Uzmi kist i crtaj, dohvati bilo koji instrument u kući i kreni učiti svirku. Kupi si ekscentričan memory stick.


Runa koja jača vodolijsku vibraciju, pa je možemo nacrtati na kuglicu je EOLH:

A kad smo kod umjetničkog, ekscentričnog i genijalnog izraza svoje duše, divan film o obožavanom Vodoliji je AMADEUS.VODOLIJA 2016.

Vodolije se uravnotežuju kroz teme zdravlja. Ne moraju imati velikih problema, ali dovoljno je mnogo sitnih smetnjica da ih trgne iz uobičajene brzine i jasnoće. Da, evo gledam i čini se da je glavna poruka da paze zdravlje. Uzmu drugo mišljenje. Ne jure. Suzdrže se od svakog trošenja novca koje nije nužno. Oni su plemeniti i dat će ti zadnji komad svega, a sebe i svoju obitelj ostaviti ako treba bez tog kruha, ali ne, 2016. Nije za to. Trebat će im sva njihova lucidnost i energija za usmjeriti se u popravak ili održanje, svojevrsno iscjeljivanje svog poslovnog statusa i zdravlja. U poslu, nije lijepo ovo reći, ali mudro im je ne vjerovati previše drugima, u smislu osloniti se na sebe. Uputa je da paze kome što govore, posebno u vezi poslovnih planova. Mnogo spletki na koje će nailaziti dio su karmičkog naslijeđa koje vibracijski pripadnici ove zvjezdane obitelji odrađuju kroz kolektivno podPolje kojem pripadaju. To ih dodatno promudruje, posebno jača posvećenost u ljubavi što im je svojevrsni emotivni upgrade u ovoj godini.


NAPOMENA: Ovo su PORUKE TAROTA. Znači ne horoskop za 2016., nego je sistem horoskopa, u smislu podjele na znakove, svojevrsna platforma za sistematizaciju PORUKA. No, njih je mudro shvatiti kao igru iz jednostavnog razloga što smo svi individualni. Svi imamo u sebi sve znakove, njihove boje, a svatko od nas je jedinstven spoj, koktel toga. Tako da za ozbiljnu analizu energija godine u nečijem životu radim upravo to - ozbiljnu, individualnu Ki Tarot Analizu. A ovo su više orijentiri, kao kad kažemo "hej, vjerojatno će kišiti, pa uzmi kišobran". Ali ne mora kišiti, može baš biti Sunce. Nema veze, važno da imaš kišobran u torbi. Tako i ove poruke: ne služe tome da čovjek paranoizira jer će kiša, nego da ima negdje u primisli informaciju (kišobran u torbi), pa kada se dogodi situacija koja ga podsjeća na poruku, da je primjeni kao kviska.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram