Ribe 2016.


Update za Svete Noći i poruke Tarota za Ribe u 2016.


U danu Riba tokom rituala SVETE NOĆI, njegovu energiju u sebi možemo pojačati svime što naše unutarnje Ribe vole: gledati u zalazak Sunca ili staviti neku lijepu fotografiju takvog zalaska (jer Ribe su posebno osjetljive na taj prizor), zapisivati mašte u svoj dnevnik snova, proučavati značenje iz njih i voditi dnevnik osjećaja.


Runa koja jača riblju vibraciju, pa je možemo nacrtati na kuglicu je LAGU:

A kad smo kod umjetničkog, ekscentričnog i genijalnog izraza svoje duše, divan film o za energiju Riba je VELIKA RIBA.RIBE 2016.

Plemenite, suosjećajne i često na druge usmjerene Ribe trebaju mnoooooogo vremena da otkače stvari. One znaju da nešto ne štima ili im netko škodi, pa ipak, u stanju su zbog te sreće drugog ili samo njima nekog znanog mističnog motiva trpjeti. Čak i najhladniji primjerici. Ali, kad jednom puste – pušteno jest. I ove im godine plodove nosi upravo puštanje. Takav preporod ljepote. I plodnosti. I stvaralaštva za njih... Zato što ih nosi energija plodne Majke Zemlje, obilje i ljepote i fokus im se okreće na suosjećanje s njom, pa u tom slučaju otpada sve što je prepreka tome. Vraća im se magijska moć i to kroz područje uma: dobro je kad Ribe postanu racionalnije: nove ideje, nova odlučnost. Pa to primjene u poslu, odnosima, oštrijoj komunikaciji i spretnijoj materijalizaciji. Dobivaju ubrzanje. Ostvarujući zadovoljstvo i emotivnu ispunjenost kojoj baš teže. Uravnotežujući svoje snove, prepoznajući koji zaslužuju tkanje u materijalni svijet, a koji su bili iracionalne fantazije. Lijepa, divna godina za Ribe.


NAPOMENA: Ovo su PORUKE TAROTA. Znači ne horoskop za 2016., nego je sistem horoskopa, u smislu podjele na znakove, svojevrsna platforma za sistematizaciju PORUKA. No, njih je mudro shvatiti kao igru iz jednostavnog razloga što smo svi individualni. Svi imamo u sebi sve znakove, njihove boje, a svatko od nas je jedinstven spoj, koktel toga. Tako da za ozbiljnu analizu energija godine u nečijem životu radim upravo to - ozbiljnu, individualnu Ki Tarot Analizu. A ovo su više orijentiri, kao kad kažemo "hej, vjerojatno će kišiti, pa uzmi kišobran". Ali ne mora kišiti, može baš biti Sunce. Nema veze, važno da imaš kišobran u torbi. Tako i ove poruke: ne služe tome da čovjek paranoizira jer će kiša, nego da ima negdje u primisli informaciju (kišobran u torbi), pa kada se dogodi situacija koja ga podsjeća na poruku, da je primjeni kao kviska.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram