Atom Radosti

Dovoljna je jedna točka Radosti, da sviješću od te kaplijce napraviš ocean koji tebe i druge po potrebi - preplavljuje.

Ima čovjek tendenciju uhvatiti se toga što ga muči, pa onda po tome "diplati". Gubi energiju, problem ne rješava, a sve je dublje. Tada je mudro doskočiti situaciji, pa naći jednu točku radosti u sebi. Možda je to, od svih problema i misli, nekad najmanja točka, točkica u psihi, ali nema veze - nje se uhvatiti. A kako energija slijedi pažnju, ta točkica će rasti.

Znači, nje se uhvatiti i iz nje djelovati. Ignorirati ostalo. Kao da si na stadionu gdje puno ljudi urla, a žena do tebe pjeva. Ti se koncentiraš na njenu pjesmu. I nema veze što je okolna buka jača i glasnija, tvoj FOKUS čini da čuješ samo tu pjesmu. Tako i RADOST: nađi zrno radosti, ako u ničemu, onda u tek procvalom cvijetu ili visibabi koju pokraj puta vidiš. I udri ;)

* Možeš ako hoćeš, jer je Božansko u tebi: vidi tekst ČESTICA MILOSTI iz moje nove knjige (s)Misli.

* Zgodno je i da se energetski ojačaš, pa pročitaj STVORITI ENTUZIJAZAM i napravi vježbu iz teksta, oživjet će radost u tebi.

Čime je tvoja RADOST određena karmički i psihoenergetski, te što je diže, a što ruši, provjeravamo i otkrivamo kroz Ki Tarot Divinaciju koju dogovaramo na devidas.dea@gmail.comCOPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram