Izbjeći metak

Ima dana kada tvoja glavobolja i posvemašnji čudan osjećaj nemaju racionalne veze ni sa čim.

Sve zdravo jedeš i piješ, dovoljno spavaš, vježbaš, dišeš. Mogući uzrok povezuješ s naglim vremenskim oscilacijama, a i energetskima – možda ti se čisti ili otvara neka čakra, možda je na djelu neka psihofizika nesvjesnoga...


Sve je to istina, i mogućnost realna, ali je realno i da postoji vanjski utjecaj, odnosno neka od vibracijsko-tehnoloških fora primjenjenih na ljudima. Kada prepoznaš da je to – a to je kada baš osjećaj čudan i smušen pomak u sebi, kao da nešto „ne štima“, kao da se hvataš, sastavljaš, guran, a sve obilježava neka čudna kao metalna, umjetna energija... Budeš smušen, čudan, ne svoj, nekako umjetno nesamopouzdan.... Tada ne jurišaj u protunapad nego se povuci i gledaj iz mirovanja. Kada osjetiš da se nad kolektivnim poljem uma zbiva neki intenzivniji napad... povuci se, bilo bi optimalno tada se izmaknuti, kao da provedeš cijeli dan u odmaku ili meditaciji.

Budući da većina ljudi nije u samostanu na Tibetu nego u nekoj društvenoj interakciji, onda je trik da radiš sve što inače ne radiš. Pojedi čokoladu ako je inače ne jedeš, ili nemoj popiti čašu vina ako ga inače piješ. A sve to da „zdrmaš“ svoju frekvenciju, da je izmakneš rubrici na ploči tvoje kategorije, da izbjegneš vibracijski „metak“. To je kao da se čučneš baš u trenu kada ti laser cilja potiljak. Tako nekako, energetski to funkcionira. Zato budi svjestan svih čudnih „pomaka“, a lagana fizička bol će ti pokazati točno na koji energetski centar ti se cilja. Trenutno ovo javljam jer djeluje kao da se ljudima cilja točno u tzv. treće oko i glavu, pa ono, za svaki slučaj... Pojačana meditacija.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram