Jačanje snage


E tako, ne mora čovjek uvijek izvoditi neka čudesa - prava se stabilnost postigne ponekad vezanjem čvorova. To je kao kad napraviš neki velik posao, pa još jednom pregledaš sve skupa. Takav nam je, prema vibraciji danas, raspored za ovu subotu: sve ovo što smo protekla dva dana žestoko isprocesuirali, dijelimo s precima.

Radimo onu vježbu predaka (link tu), a oplemenjujemo stvar tako da precima sada iscjeljujemo emotivno polje (kao što smo jučer velom vodenih fluida svoje) plus provodimo zlatnu frekvenciju. Znači napunimo sebe cijelog zlatnom frekvencijom i kada se ona prelijeva iz nas, šaljemo je u predački niz. Iako je u vježbi navedeno samo sedam generacija, šaljem u deset.

Primili smo veliku podršku i duhovnu zaštitu u ova dva dana i premda se činilo da je borba, pa možda i umor opetovan - činjenica je da smo nekako obnovljeni i dobri. Istina, tek na dijelu puta, ali ovo je kao jedna uspješno prođena dionica. Stoga zahvalnost precima, ne samo mentalna, nego energetska i to u njihova srca i pupak, da se kombinira volja srce i volja snage.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram