Zasijati viziju, i pritom zasjati ;)


Naravno da ne postoji ništa osim SAD, no SAD je – kaže Tarot – baš optimalno za njegu svoje vibracije igrati se tzv. vremenom, odnosno njegovom linijom koju inače zovemo budućnost. I to tako da je projiciramo, vidimo u svom umu – gledajući željene ciljeve – samo da bismo po rezonanciji instinkta znali što sada posaditi. Jer je trenutno plodan baš taj tren kristalizacije najdubljeg, a to je ono u nama što će se javiti u tijelu fizičkim trzajem ili nekom instinktivnom reakcijom dok gledamo svoj cilj. I čak je mudro to raditi u pokretu – primjerice, za dana (dobro je da ovo radimo dok je svijetlo, tj. za Sunca) uzmemo minimalnih 30 minuta za brzu šetnju. Hodajući, gledamo u nebo, u sunce, znači u visinu i daljinu, i paralelno u svom umu „vrtimo“ slike nečega što nam je cilj u budućnosti. Vrtimo vizije sebe u budućnosti – primjerice, sebe ostvarenog u znanju tom i tom, izgledu takvom i takvom, poslu onakvom onakvom, znači što god je novi razvojni cilj. I, kada u tijelu osjetimo titraj ili bilo kakvu reakciju, a javit će se (iako hodamo), stanemo na tren. Stanemo, vratimo tu viziju u um i gledamo je i dišemo u svaki atom svog tijela, svaki kristal svog tijela od tabana do tjemena. Damo si mirno vremena za to. Kada jesmo, nastavimo s hodajućom vježbom, ne nužno istim intenzitetom zato što smo glavno sjeme dobili i posadili.

Od ostalih detalja kojima danas održavamo sebe bogoljudskima u vibraciji, možemo i samo kroz sitnice:

1. Razmišljati o onome što u nama čini da pojurimo, poletimo.

2. Zahvaliti na onome što imamo ili radimo, a čini da se osjećamo suvereno, i sigurno, kao vladari svog života.

3. Učiniti makar malu, najsitniju stvar oko onoga zbog čega nam srce plamti (više u kreativnom i poslovnom i izražajnom smislu nego ljubavnom – ne šaljite paćeničke poruke ljudima koji vas ne vole, pod isprikom da vam srce plamti zbog njih, bolje sjedni i napiši pismo svijesti sam sebi).

4. Malo trčati ili raditi neki sport, to iscjeljuje naš instinkt i čini da smo ga svjesni i sprijateljeni s njime, kao jahač sa svojim konjem.

5. Gledati u daljinu i visinu (znači ne piljiti u ekrane, to je pred nosom, nego u krošnje u daljini, u ptice u letu...). Maštati, slikati umom, mijenjati oblike, ploviti astralom. U toj varijanti imati i zaštitni oklop koji se može transformirati u što god vam zatreba u takvim avanturama.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram