2017: Tajna snaga


Wuuuhuuu!!! Imamo Tarot uvide o svojim skrivenim moćima koje 2017. aktivira i čini da su nam stabilna baza u promjenama:

1: VLASTITI ZIDOVI. Dobro je znati svoje granice i znati granice svog svijeta. Prvo zato što to jeste zaštita. Kao kad imaš neki svoj topli dom, siguran svijet u kojeg se možeš povući u svakom trenu, obnoviti. Vlastite granice su dobre jer u njima neometano možeš čuti sebe – prave svoje želje, poruke svog vodstva, svoje misli. Možeš mirno stvarati i planirati. Tako da, kada je snaga u vlastitoj granici, to znači da odoliš porivu za istrčavanjem i povučeš se u zonu sigurnosti. Puno se govori kako je razvoj maknuti se iz nje. I je. Ali ne uvijek. Kao što je zdravo trčati, ali ne dok ti je uganut zglob. Tada je zdravije mirovati. Posebna snaga je u čuvanju granica ispred druge čakre, aurično. Bildaj je. Od točkica, radi točice Debelog Crijeva, za puštanje starih bijesova uslijed borbe za dominaciju, to će ti osloboditi i pojačati energiju. Od fizičkih vježbi, energiju će ti buditi rotacije koljena. Od odjeće, ovu snagu će ti buditi narančastocrvena odjeća, ali sive cipele. Upravo ti granice daju stabilnost i moć da, kad koju želiš, prekoračiš. Ali snaga ti raste ne kad juriš naprijed, nego kad se vratiš natrag, u sigurnu zonu, i tamo „nabildaš“.

2: ALKEMIJA: Snaga ti je u tome što umiješ stvari okrenuti u svoju suprotnost. Primjerice, netko te napadne, a ti tu energiju preokreneš u gorivo za svoju kreativnost (vidi ovaj tekst LASERI TRANSFORMACIJE jer će ti se probuditi prirodan dar da ovo radiš). To je divan dar duše – ono da možeš nešto promijeniti u svoju suprotnost. Budit će ti ga kontakt s anđeoskim svijetom, ne moraš tu puno filozofirati, samo obrati pažnju na znake svog anđela čuvara. U praksi i društvu, uvijek nastoj naći srednje rješenje, postići kompromis i ostvariti zlatnu sredinu – to je put tvoje moći u ovoj godini jer ti je snaga vezana s ujedinjenjem suprotnosti, spajanju svega na skladan način. Od vježbi, pomoći će ti RAZVOJ KRILA te rad na stražnjem aspektu srčane čakre. Jela na žlicu, povećano i proučavanje srednjovjekove anđeoske umjetnosti, kao duševna inspiracija.

3: ROMANTIKA: Tvoja snaga je u romantičnom pristupu svijetu. Da ga gledaš onako zaneseno, kao zaljubljeni umjetnik, idealist. Da, za tebe je u ovom ciklusu moćno pokretati se emocijom, pustiti da te nešto gane, da te vodi srce, da budeš sentimentalno biće koliko god možeš. Da pratiš svoje snove, zapisuješ poruke vodstva iznutra, budeš topla osoba koja se lako zbližava s ljudima – brižna i suosjećajna, spremna osvijetliti drugima dan ili ga popraviti pažnjom. Silno razumijevanje je tvoja snaga. Zanesenost. Za tebe je ove godine sigurno gledati svijet kroz RUŽIČASTE NAOČALE I ovu snagu emocije će ti buditi boemski stil, ne samo odijevanja nego i načina života, hippie himne, i morska hrana, nakit od školjki. Probudit će ono siiiiiiiiiiiiilno optimistično dijete u tebi što je maštalo o bajkama i dat će ti snage da živiš u ljepoti kroz životne bajke na tvom putu.

4: STRPLJENJE: Jedan od moćnih darova duše jest umijeće čekanja. Čekanje nije ono kad nervozno cupkaš s noge na nogu da nešto prođe ili dođe. Nego kad iz mira promatraš i točno osjetiš pravi trenutak djelovanja. E, pa, evo ga! Upravo ova snaga, kako god se mnogima činila teškom za ostvariti, u ovom je ciklusu tvoja moć. Zato, uvijek biraj strpljenje, postavi se unaprijed kao da trebaš čekati, dočekati i prepoznati pravi trenutak, tako će ti stvari ići u korist. Razvijat će ti ih gledanje u mraku, stoga što češće možeš šetaj kada su noći svijetle (kada Mjesec raste) i treniraj svoj um da uočava sve ono što blista u mraku – jasno, na nebu su to zvijezde, ali gledaj i po zemlji. Možeš na nekoj gradskoj ulici ugledati gumb koji je nekome ispao pa se presijava, ili novčić, ili limun kako se žuti, ma jednostavno se treniraj hvatati bljeskove. To će ti vraćati staru snagu, znači ono što ni ne znaš da imaš, ali nosiš u sebi, duboko u memoriji, a vezano je uz prave poslovne poteze – kada zaorati u neki, kada neke obrati, ili što pustiti da strune, pa bude gnojivo za nešto novo; budit će se tvoja iskonska mudrost.

5: PLIVANJE PROTIV STRUJE: Da, postoje takvi procjepi u moći – kada ti zapravo snaga dolazi iz toga da odbijaš biti „na klupi“, u „pauzi“. Svi kažu „smiri se, prihvati nemoć i promatraj“ i ti znaš da je to načelno istina, samo sada nije tvoja. Sada je za tebe snaga baš u tome da plivaš protiv struje. Ako si ikada to probao u rijeci koja jako šiba u jednom toku, onda znaš sljedeće: vrlo je naporno, ma skoro nemoguće plivati – u smislu kretati se dalje – protiv struje. Zamahuješ rukama, perajaš nogama kao blesav, ulažeš golemu energiju, ali maksimum postignuća je da ostaneš na mjestu. I to je uspjeh – nije te odnijelo svojim tokom. E sad, može ti se činiti da nije to neki uspjeh, ali zaboravljaš trening: dok se tako svim silama upireš da makar ostaneš na mjestu, zapravo jako treniraš i tu ti raste snaga. Zato je tvoja moć u ovom ciklusu ne padati pod slabost kada naiđe. Ne povjerovati glasovima koji viču da si nemoćan, nego mic po mic izdržavati, furati, gurati. A da ostaneš blistav u tom treningu, a ne iznuren – pomoći će ti legendarni KRUG ŽIVOTA

6: ZAJEDNIČKO TLO: Znaš ono kad recimo sudjeluješ u nekoj raspravi koja djeluje ili kao debata ili uzavreli brainstorming? Ideje razne frcaju sa svih strana, neke suprotstavljene, neke skladne, druge opet nepomirljive.... A ti gledaš i u svima pronalaziš zajednički nazivnik – primjerice, jedni kažu da treba krenuti lijevo, drugi desno, pa raspravljaju o smjeru, a ti uviđaš da se slažu oko onoga što je glavno, a to nije smjer, nego potreba da se krene u nekom novom pravcu. I tako redom.... E to je tvoja tajna moć. U kakvim god okolnostima – unutarnjim psihičkim, ili vanjskim, u nekom okruženju stvorenim – imat ćeš snagu pomirenja nasuprotstavljenijih strana i najuzmahalijih ega. Kao da će uvijek čak i tvoju potrebu da nešto egom dokazuješ spontano pobijediti tvoja baklja svijesti, pa ćeš to napraviti iz mudrosti, a ne potrebe da zasjaš na nekoj pozornici. Šetaj travom, često, posebno livadom. Idi u kazalište i gledaj dobre drame. Radi solarni često, kako voliš, a i kroz vježbu UNUTARNJE SUNCE

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram