Za plodna sijanja i lake porode!


Znači, uskrsnuće je to! Predivan blagdan prirode, današnja Ostara (sve o njoj ovdje klik, a ritualna blagdanska pjesma ovdje klik) iz koje je iznikao Uskrs, vrijeme je buđenja i novih sijanja. Stoga, kratko&slatko, ritualno danas sijemo (s bojicama u ruci i papirom, da crtanjem mentalno i energetski projiciramo viziju u fizičku stvarnost):

NOVE SEBE: Crtamo svoj izgled, ono što želimo: recimo, ako želimo više nasmijanog dojma u licu, crtamo svoje lice u veeeeeeelikom osmijehu; ako želimo vitku liniju, crtamo konturu sebe vitkih... i tako redom, crtamo na papiriću viziju u bojama koje želimo i nacrtanu sliku stavimo na istok. Viziju rukopolaganjem utiskujemo na vrh glave.

SVOJE OBILJE: Crtamo obilje koje želimo, kako god nam se prikazuje – nekome je to kroz sliku plodnog vinograda, nekome kroz novčanice, nekome kroz izvještaj banke o puno novca na računu... kako nam dođe... stavljamo nacrtanu karticu na sjeveroistok, a sliku rukopolaganjem utiskujemo u grlo.

UMIJEĆE KOMUNIKACIJE: Crtamo sebe i svijet, možda ljude kao točkice, ili sebe i specifičnu osobu, a između naših čakri otvoren energetski tok, vibracije tj. boje koje nam predstavljaju lakoću razmjene informacija sa svim bićima. Stavljamo sliku na sjever, a viziju rukopolaganjem utiskujemo u ramena.

SRETAN DOM I OBITELJ: Crtamo radosnu familiju, ili svoj dom onako kakav želimo da bude. Slika isto ide na sjever, a rukopolaganjem je utiskujemo u pluća.

NAŠI PLODOVI: Crtamo svoju djecu – fizičku, umjetničku, kreativnu... ishod kreativnog projekta, viziju svoje samorealizacije... Što sad rađamo – to slikamo, crtež ide na sjeverozapad, a viziju utiskujemo u srce i želudac.

NAŠE ZDRAVLJE: Sijemo sebe prštave, vitalne, kako god doživljavamo sebe u punoj zdravoj formi, sliku stavljamo na zapad, a rukopolaganjem utiskujemo u abdomen.

NAŠE PARTNERSTVO: Slikamo ljubavno ostvarenje, erotski zagrljaj u kojem uživamo, partnera kakav nam treba ili želimo... Slika također na zapad, a vizija u jajnike/testise.

NAŠE TRANSFORMACIJE: Smrti i nova rođenja, lakoću u promjenama, svoja otpuštanja za nova primanja... Sebe kako umiremo lako i mirno sa starim, pripremajući se za novo... Sliku stavljamo na jugozapad, a viziju lakoće transformacije utiskujemo na svoj rep/guzu/rektum.

NAŠU SVIJEST: Crtamo sebe mudre, nadahnute filozofijom, pune vjere, konstantno inspirirane i uzdignute u višoj vibraciji svijesti; sliku stavljamo na jug, a utiskujemo je u kukove.

NAŠE POSLANJE: Crtamo se ostvarene i zadovoljne jer smo ispunili svoju dharmu, svoju misiju, ono zbog čega smo inkarnirani u tijelu. Čak i ako još ne znamo što je to točno, nema veze – na crtežu znamo; stavljamo ga na jug, a sliku utiskujemo u butine. NAŠA PRIJATELJSTVA: Crtamo ljude s kojima želimo rasti na putu, ili sebe u njihovom zagrljaju, ili sliku toga kako želimo da izgledaju naša prijateljstva – primjerice, ako nam je slika savršenog prijateljstva sklad stabala u šumi, ono kad formiraju krugove zajedništva, crtamo to... Što god nam predstavlja sklad nas s bliskim osobama. Sliku stavljamo na jug, a utiskujemo je u listove. NAŠE PSIHIČKO ZDRAVLJE I NESVJESNO: Crtamo sebe koji su svjesni svoje sjene i integrirali smo je, sebe koji smo svjesni tokova u svom nesvjesnom... Sebe mistike, proroke... sebe koji vladaju svojim tajnama, sebe koji smo pobijedili skrivene poroke... Sebe osvijetljene i uskrsnule iz mraka. Sliku stavljamo na istok i utiskujemo u stopala.

Znači, te sličice ne moraju biti kao da su za prijemni na umjetničku akademiju. To su sličice koje su podsjetnici, nositelji naše psihičke energije u tom trenu. Mogu biti i malecne, kao mala bilježnica; mogu biti kroki, mogu biti u spiralama – kako nam dolazi vizija. Kad ih imamo, sjednemo na sredinu, okrenemo se prema sjeveru i složimo ih oko sebe. Potom jednu za drugom utisnemo u navedene organe, a zatim sve „zapečatimo“ tako da lijevu ruku stavimo na vrh glave, desnu na dno trupa i udahnemo nekoliko puta valove zlatne svjetlosti, dok se ne osjetimo puni iste. I to je to, naš ritual sijanja! Imamo vremena za njega (ako ne stignemo danas navečer) do sutra u podne, stoga jeeeeeeeeeeeeeeij!!!

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram