OVAN: Čekaj!


Poruka Tarota za znakove, na temu kako da što bolje prođu u 2018., pod utjecajem svih tranzita i zbivanja na nebu i Zemlji, posebno Saturna u Jarcu:

OVAN: Princeza Diskova: Sve velike stvari jednom započele od malih te da malo nije suprotnost velikom nego njegov početak. Znam da još nisam dovoljno velika da budem od prave koristi, ali vremenom ću postati vrijedna svoje težine u zlatu. Nemoj nikad misliti da je nešto premalo da bi bilo vrijedno tvog vremena i truda jer nikad ne znaš kakvo golemo čudo bi moglo otključati jednom kad dosegne svoj puni potencijal.

Kad je čovjek dijete, jedva dočeka da odraste i rade ono što i odrasli... pa tako i mala princeza gleda u obiteljski posao u kojem bi željela sudjelovati, ali još ne može jer nije dovoljno zrela da bi mogla dati darove.

I to je lekcija ove Princeze: trenutno raste i to je njen jedini posao. Vjerojatno joj je teško čekati ono što tako očajnički želi, ali vrijeme joj je zapravo saveznik. Žurba bi joj, u ovom trenutku, samo slomila nade i loše se uplela u proces manifestacije. Sada je vrijeme za učenje onoga što se treba naučiti i slušanje toga što se treba čuti. Ne požuruj ovaj korak jer to možeš skupo platiti. Uči od nje i uživaj tamo gdje jesi. Uživaj u tom koraku i upij sve što ti okolnosti nude – mnogo toga se događa na mjestu gdje sada stojiš, ali ako ti je pažnja stalno na nečemu što nije tamo i što se tek želi dostići... propustit ćeš čaroliju koju tvoj trenutni prostor razvoja nudi. Zato, ne žuri u novu poslovnu ideju o povećanju prihoda ili širenju biznisa! Imaš još mnogo toga posložiti prije nego izložiš tu ideju svijetu... To ne znači da je ideja loša ili projekt ne valja, nego samo da ti nije dobar tajming. Da treba čekati i prikupiti više informacija, više osiguranja i tada će kasnije doći do mnogo većeg povrata uloženog. Sada je dobro vrijeme da se počne štedjeti za neku obiteljsku stavku, ulaže u zajedničko dobro... Princeza kaže da je u redu početi od malog jer sve male stvari vremenom postaju velike. U ljubavi isto planiraj dugoročno, zajedno s partnerom, ne po svom jer vas to povezuje za budućnost. Baš kao mala princeza... čuvaj energiju: to što imaš svijest o svojim darovima koje ćeš jednom ponuditi svijetu, ne znači i da su oni razvijeni i spremni za iznošenje na svjetlo dana. Ima još posla prije nego se pokažu dobici zato čuvaj energiju i uči. Stoga, osmotri koje darove trebaš razviti učenjem... Gdje trošiš vrijeme krivo, na način da nisi usklađen sa željenim ciljem... Gdje trošiš novac bespotrebno... Nemoj. Čuvaj energiju i raspolaži njome mudro.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram