BIK: Stvaraj!


Poruka Tarota za znakove, na temu kako da što bolje prođu u 2018., pod utjecajem svih tranzita i zbivanja na nebu i Zemlji, posebno Saturna u Jarcu:

BIK: Carica: Stvaranje nije samo krajnji čin, porod, nego i cijela trudnoća... Stvaranje je proces koji spaja čaroliju svemira i snagu duha. I kroz taj se proces duša slobodno istražuje, razvija i izražava... A opet, ljudi to zaborave i više se impresioniraju krajnjim rezultatom, nego putovanjem. Što je šteta, jer razlog za slavlje nije samo završetak, nego cijelo putovanje.

Krava je odavno simbol božanske ženske energije. Mlijeko se koristi za hranjenje sve djece.. Carica, koju predstavlja, je utjelovljenje božanske majke, daje ljubav i život, njeguje sve svoje kreacije i pruža im hranu koju trebaju za rast. Kroz Caricu na svijet dolaze velike stvari - ona je nositeljica života, rađateljica svega života - bilo je to ideja, san ili cilj koji se kreće u fizički svijet, carica vodi kroz sve faze. I to tako da uživa u njima.

Stoga je prva neka poruka... ne se toliko usmjeravati, primjerice u poslu, u ono što će biti na kraju, nego od svakog koraka raditi čaroliju, svaki korak doživljavati kao važan i konačan. Uživati u fazama stvaranja i energiji očekivanja. Potencijal stvaranja je golem i treba ga usmjeriti konstruktivno. Ne požurivati porod projekata, poslova... Nekad je jača magijska snaga stvaranja kada je plod sakriven neko vrijeme od javnog oka, do pravog trenutka.

Carica je povezana s Venerom, i najavljuje ljubav, romantiku, zapravo potencijal stvaranja istoga... Ona kaže "sada možeš stvoriti to što hoćeš, i ne nerviraj se ako ne vidiš u određenim fazama kako plod napreduje - živi sa sigurnošću da napreduje!"

U kontekstu zdravlja, ona poziva čovjeka da hrani svoje tijelo sa sviješću da tako hrani i svoj um i dušu, i obrnuto. Kakva je hrana koju jedeš, takve su ti misli i tako se osjećaš..

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram