BLIZANCI: Puštaj!


Poruka Tarota za znakove, na temu kako da što bolje prođu u 2018., pod utjecajem svih tranzita i zbivanja na nebu i Zemlji, posebno Saturna u Jarcu:

BLIZANCI: Smrt: "Vjerojatno ti nisam lijepa, ali hej, oboje znamo da igram važnu ulogu u tvom životu... da te pokrećem ispunjenju tvoje božanske svrhe...I igram tu ulogu beskompromisno... Vidi, ja jednostavno moram obaviti svoj posao, odnijeti od tebe ono što ti više nije potrebno, pa ti još i smeta... moram to preobraziti kroz taj ciklus umiranja i rađanja... Jer se on mora odvijati, jer promjena tako održava život vječnim".

Iako tema umiranja i toga što ostaje u praznoj ljušturi nakon napuštanja duše iz tijela, ili objekta, ili situacije, odnosa... nije najveselija tema... opet nekako znanje o ispunjenju, završetku... nosi obnovu. Zato je mudro tu i tamo pitati se što se događa s materijalnim svijetom i svime od čega se sastoji kada postanu bespotrebni? Koji aspetk smrti smo zaboravili, ali nije naša duša.

Karta Smrti je rijetko kad povezana s fizičkom smrću, tako da bez panike... više ima veze s transformacijom. Energija završetaka je obilježava, ali smrt nje kružno putovanje, ne jednosmjerno.

Konkretno, u primjeru posla, ona znači da je nešto veliko došlo kraju. Uzaludno je pokušavati to spriječiti, tim više što opiranje može učiniti da čovjek zaglavi i kasnije, kad želi krenuti dalje, ne može. Blizanci, pogledajte što se događa u vašem poslu, a da je završilo svoj krug i udarite taj pečat. Nova runda se sprema i staro treba okončati.

Isto u odnosima - ne mora značiti da se završavaju, ali svakako završava stari način, pa tko u novom ciklusu "preživi" odnosno ostane usklađen s tom energijom. Što je dobro, jer novo nosi svježinu - ili kroz novo lice starog odnosa, ili novi odnos.

Znači, puštaj! Navike koje si prerastao, ljude, situacije, načine razmišljanja.. Ići će lakše nego misliš i osjećat ćeš se neočekivano obnovljenim i snažnijim.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram