RAK: Izrazi!


Poruka Tarota za znakove, na temu kako da što bolje prođu u 2018., pod utjecajem svih tranzita i zbivanja na nebu i Zemlji, posebno Saturna u Jarcu:

RAK: 9 Mačeva: "Nije moja krivica što ti ne možeš spavati i što te boli glava. Tvoj je izbor da se toliko približiš mom kraljevstvu muka i vriske, pa normalno onda da odjeke boli čuješ u glavi. A ni to nije slučajno! I taj si izbor napravio samo da uvidiš gdje sam vrištiš u glavi, gdje se tvoje biće buni iznutra, jer nije izrazilo što želi vani!"

Možda te muči što tvoja pjesma, da se izrazi, ne bi bila lijepa... Kada kažeš ono što zaista osjećaš i misliš, više bi zvučako kao graktanje vrane nego pjev slavuja, pa onda to guraš, i omataš vrpcama ili jednostavno probavljaš mučeći se noćima... okrutno prema sebi umjesto prema drugima... Što znači da negdje sebe ne voliš. Da ne voliš zvuk svog vlastitog glasa, dok primjerice jeca. Ili da ne voliš sebe kada nisi savršena melodija kakvom misliš da moraš biti. Što znači da se ne prihvaćaš u cijelosti. A to je golem zločin okrutnost prema sebi. Zašto se tako mučiš?

Jer, možeš i drugačije, znaš?

Jednostavno, ako želiš miran san, glavu bez bola i snagu tijela... moraš se izraziti. Kako god to zvučalo. Inače će te ta muka proganjati kroz podsvijest, trovati ti astral i izluđivati te dnevnom nervozom i noćnim morama. Stoga, ako se i bojiš izvikati na nekoga, vježbaj barem pustiti kroz izričaj tu energiju, bolje tako nego da po tvom sistemu pali, žari i vitla... Uzmi pero neke ptice, stavi ga na grlenu čakru i... pusti glas! Neka titra, grakće, pjeva, jeca... što god dolazi dok se energija pušta... Oslobodit ćeš mnogo stresa!

I onda se čuvaj. U POSLU, ne preuzimaj na sebe više nego možeš, nego traži druge da ti pomognu, delegiraj, dijeli odgovornost... U ODNOSIMA, kad stvari ne budu onakve kakvima se čovjek nadao... treba ih promijeniti.

Čuvaj se i paranoja, posebno hipohondrije, vjerojatnije je da ti tijelo regira na procese u psihi nego da je stvarno neka frka. Ovo je karta loših misli, pa ono... možda te neka opsjela. Čuvaj se toga disanjem, čisti ih. Ili gledaj svjesno - što čudovišta u tvojoj glavi zapravo govore... Pitaj se i kako dopuštaš stresu i anksiozonosti da te paralizira.... Osvijesti gdje šutiš, a trebaš reći...

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram