LAV: Smisli!


Poruka Tarota za znakove, na temu kako da što bolje prođu u 2018., pod utjecajem svih tranzita i zbivanja na nebu i Zemlji, posebno Saturna u Jarcu:

LAV: 8 Mačeva: "Svi se ponekad nađemo u životnim situacijama koje su nam strane, nepoznate i nelagodne. Možda je riječ o nekom novom i čudnom okruženju, ili zadatku pred nama... U svakom slučaju, naći ćeš se u neobičnim okolnostima i jedini način da prođeš kroz njih je da ih prihvatiš, bez kukanja za prošlim, i čak sa znanstvenom radoznalošću kreiraš nove načine prolaska kroz situacije".

Kad te nešto stavi u nezgodan položaj, gdje si ranjiv... gdje si na novom terenu i još se ne snalaziš... ne poseži za starim načinima i rješenjima. Jednostavno tu ne funkcioniraju. Kao kad krticu izvadiš iz zemlje - ona se ne snalazi jer se pod zemljom orijentirala na jedan način, a sada on ne funkcionira i primorana je naći novi. Tako se i čovjek razvija, pa koliko god ti se nova okolnost činila zastrašujućom isprva, sjeti se da si je prizvao, baš da bi rastegnuo svoje umijeće snalaženja. Traži i pomoć, ako treba. A ako puta nema, onda ga smisli i stvori! Samo znaj da stari načini odlučivanja ne rade, i otvori se novima.

Nemoj se žaliti na novo, prihvati to stanje kao novo normalno, prilagodi se. Učenje novoga je dobro i za razvoj u poslu i u životu jer pokazuje tvoju fleksibilnost i spremnost da budeš na tren ranjiv, a time iskonskiji i kreativniji. Slično i u odnosima - iziđi iz svoje glave, iz uma jer boravak tamo te priječi da u punini iskusiš užitak ili emociju koja u odnosu vlada. Pusti um i neka tijelo osjeti koliko može. Isto u procesima samoiscjeljenja: ne možeš stvoriti novo zdravstveno stanje ili novo tijelo sa starim načinima razmišljanja. Prestani misliti što trebaš učiniti, nego učini ono što možeš ovog trena.

Jednostavno, osloni se na to da si kao duša odabrala iskusiti svijet drugačije, na novi način. I baš je u tome tvoja stvarateljska sloboda! U puštanju starih navika. Stoga se tu i tamo pitaj: kako ti tvoje misli i um priječe intuiciju... koje stare navike blokiraju tvoj napredak... gdje bi se u životu moglo djelovati fleksibilnije... i to učini.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram