DJEVICA: Vladaj!


Poruka Tarota za znakove, na temu kako da što bolje prođu u 2018., pod utjecajem svih tranzita i zbivanja na nebu i Zemlji, posebno Saturna u Jarcu:

DJEVICA: Car: "Svatko kaže da želi biti neki veliki vladar, ali zapravo se pitam... koliko mnogo bi istinski izdržalo u mom svijetu? Svi to govore u ideji da uživaju u lakim stvarima koje vlast prividno nosi, poput obilja... ne razmišljajući koji posao je zapravo stvoriti i održati obilje i moć. A moj posao je upravo to - postići, stvoriti, osigurati, štititi... I to nije nimalo glamurozno, ni zabavno, niti se može naučiti preko noći. Prije nego sjedneš na moje vladarsko mjesto, moraš ruke itekako uprljati, uložiti mnogo teških radnih sati u nešto..."

Srećom, Djevicama ovo ide lako. Vole raditi, temeljite su i sjajni organizatori. Tako da, više manje, nastave po svom. Biti vođe svog života.

Nije to laka odgovornost - nosi brige, pažnju, izazove. Traži nesebičnost i razmišljanje o drugima, onima o kojima čovjek brine. Tako da Djevice, kao pravi Car Tarota, ove godine bruse umijeće da motre potencijalne opasnosti za svoje kraljevstvo, plijene korove u odnosima i situacijama prije nego se razrastu izvan kontrole... Budu suvereni i snažni.. Svjesni svoje snage i spremni je upotrijebiti kada je potrebno i na način koji se traži - nekad kroz suosjećanje, nekad poštovanje...

U poslu, ovo je poruka o tome da slušaju druge, baš kao Car na prijestolju koji ne priča previše, nego pruža priliku drugome da iznese svoje probleme... Ovo je slika napredovanja u karijeri, ali i zadatka da se čovjek postavi suvereno, kao ekspert u svom području. U obitelji, ovo je slika potrebe da se organizira do zadnjeg detalja, u čemu Djevice iskreno uživaju. Slika ozdravljenog unutarnjeg muškarca. Ali i slika suradnje - Car ne vlada sam nego s timom podrške u kojem su stručnjaci. Stoga je ovo i priča o delegiranju - Djevice, perfekcionisti božanski... šta ćete, mora se... ne možete sve sami iako sami najbolje sve radite, znam...

Da bi Car bio zdrav, osim sporta, treba meditirati da odlučuje čiste glave stoga... pobrinite se da nađete slobodan trenutak za odmak, bez drugih, bez priče, jedenja, ikoga oko sebe... Vrijeme za sebe je najvažnije vrijeme jer se iz njega tka kvaliteta vremena za druge. I pritom se um resetira i tijelo obnavlja.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram