JARAC: Kreni!


Poruka Tarota za znakove, na temu kako da što bolje prođu u 2018., pod utjecajem svih tranzita i zbivanja na nebu i Zemlji, posebno Saturna u Jarcu:

JARAC: Kraljica Mačeva: "Mogu biti hladna, kad treba, hrabra... direktna. U pravom trenutku. Zato što postoji vrijeme za raspravu i odlučivanje. A sada je vrijeme za potonje. Za donijeti odluku i provesti je".

Zamisli da si u divljini... tamo nemaš mnogo vremena za razmišljanje... Što duže važeš i misliš o nečemu, to smrtonosnije postaje. Ova Kraljica kaže - vrijeme je sad. Sad ili nikad. Treba prerezati sve ono što te usporava, čini da odugovlačiš... treba se osloboditi iz kruga nedjelovanja i zaglavljenosti u analizama. Um je moćan u zarobljavanju čovjeka... čini da se povjeruje kako se ima vremena. Ima, u vječnosti, ali u ovdje i sad - trenutno nema. Promišljeno je, isplanirano... sad akcija! Osjeti hitnost situacija i odluči iz te energije.

Nemaš vremena razmišljati o tome što drugi misle o tebi i kako te procjenjuju... Nemaš vremena za analizu tuđe percepcije sebe. Prihvati ovu energiju odlučnosti i raščisti put do svoje nove ekspanzije. Nađi uzor u jakoj ženskoj osobi koju imaš u okruženju ili obitelji, probudi njen DNK i snagu u sebi. "Skini" energiju one žene kojoj se diviš i koja ne prihvaća gluposti. Kao vučica, koja nema vremena za besmislice. Kako u poslu, tako i u odnosima. Završi svaku dramu jednom zauvijek i kreni dalje. Razvijaj svoju jaku volju, fokus i umijeće da prerežeš, sposobnost da ništa ne ometa tvoju usmjerenost.

Pitaj se... kako su moje riječi, moje oružje... koje velike odluke odlažem... gdje u životu trebam biti usmjereniji i odlučniji čovjek - i tamo kreni!.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram