VODOLIJA: Miruj!


Poruka Tarota za znakove, na temu kako da što bolje prođu u 2018., pod utjecajem svih tranzita i zbivanja na nebu i Zemlji, posebno Saturna u Jarcu:

VODOLIJA: 4 mača: "Primjećuješ li ti kako najuspješnija bića često spavaju? Najmoćnije životinje, uspješni ljudi... Odmor uma i tijela stvara čuda jer obnavlja kreativnu energiju duše. Samo se u mirovanju možemo odmaknuti od dinamike i mreže fizičkog svijeta i dopustiti da se stvari same slože kako treba, bez našeg konstantnog uplitanja. To je ono kad se kaže da je ponekad najbolji način djelovanja - nedjelovanje".

Prepoznaj kada djelovati, kada mirovati. I slušaj to. Nekad je najveća akcija u noći - kreni onda. A nekad ti se spava cijeli dan - pusti se da se tako stvari odrade kroz polje. Prepoznaj kada je pravi trenutak jer djelovanje prije nego su okolnosti zrele može biti samo gubitak energije, čak opasan. Sada je vrijeme za mirovanje, odmaranje i povećavanje pauza.

U poslu - ne guraj. Zaustavi što god da radiš i pusti da se samo složi. I u obitelji isto - pusti da te drugi malo čuvaju i tetoše. Otvori se i dopusti si da se malo osloniš na druge, da se izmjestiš iz polja djelovanja i vidiš što se događa, kako se mijenja dinamika...

Jednostavno - zdravlje i blagostanje ti odmor održava. Ovo nije vrijeme za gurati se preko granica. Umjesto toga lezi, sanjaj, meditiraj, iscjeljuj se.. odmaraj. I pitaj se - čega se bojim, nad čim strepim da će se dogoditi ako pustim kontrolu nad svim...

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram