RIBE: Odžali!


Poruka Tarota za znakove, na temu kako da što bolje prođu u 2018., pod utjecajem svih tranzita i zbivanja na nebu i Zemlji, posebno Saturna u Jarcu:

RIBE: 3 mača: "Ima nešto u tome da čovjek odvoji tren, pa ispoštuje svoje boli. Bol, sama po sebi nije problem, nego to što čovjek ne zna što s njom... Gubitak je važna stavka fizičkog svijeta... Nema novog života bez smrti starog, niti dobitka bez gubitka. Tako da je mudro pokloniti se u sebi tome, odati počast i tako će nastupiti mir u boli".

U današnjem trendu mišljenja se nekako smatra da sreća isključuje sve one osjećaje koji se smatraju "negativnim". Žalovanje je primjer jednog od tih "loših" osjećaja. Ne, nije prirodno utapati se u žalosti cijelo vrijeme, ali je prirodno odžalovati, odati počast. Kao kad slonovi odaju počast bilo kojem umrlom članu svoje vrste, čak i ako nije iz njihovog stada. Jer je poštovanje smrti zapravo poštovanje života: način da se makneš iz mjesta i stanja u kojem si bio, u novo stanje, u koje želiš... jest upravo da odaš počast boli, tj. odžaluješ pošteno. Kroz to će izgubljeni ili ranjeni dijelovi tebe, koji više nisu potrebno, biti maknuti, prerađeni, otpušteni ili obnovljeni.

Ovo nije samo emotivna fora za odnose nego u svemu - u poslu, dopusti si odžaliti što se neki planovi i nade nisu ostvarile, a uloženo je mnogo vremena i energije u njih... Pusti to otmjeno, da otvoriš vrata novom. Isto u odnosima - odžali, ali se nemoj zavezati, betonirati u toj energiji. Nešto je bilo obećavajući i mirisan cvijet, a preprezano može biti sušeni ukras, ili jednostavno da baciš u smeće sve... To je dio života.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram