Bijela ravnoteza

Sjecam se kako sam lani na danasnji dan isto pisala o bijeloj svjetlosti - onoj kojom su blistali cvjetici krosnja u cvatu. I sada blistaju bijelo, od snijega. Oni koji su vec krenuli u maleni cvat, snuzdili su se pod pahuljama. 

Tuzno, da. Prica o muci i borbi da se probije i ocuva kroz sloj hladnoce i tereta. Bas prigodno, saturnijanski ekvinocij. A onda znaci - i sasvim prirodno... Ako bog zemljoradnje, Saturn, kaze snijeg u vrijeme sijanja... eto opet slika stvaranja u granicama. Mogucnosti i nemogucnosti koje nose. Slika hladnog rastreznjenja.

Znam da inace na ekvinocij pisem o ravnotezi Tren ravnoteze , a sada je tren za pitati se sto se uravnotezuje ovakvim mjerama. Saturn zna. On je pravedan.

Ha eto, tu smo. Ciscenje kroz dijetu, da se oslobodimo toksina. Globalno. Zato elementarna bica kazu "ups, mozda cete imati ujeb s usjevima. Hm, pripremite jake zimnice. Idite na selo upoznati stare ljude i pomoci im, da mozete otici do njih kasnije. Ne mora nista biti, ali za svaki slucaj... Pripremite se jer vidite kako je klisko imati fabriku hrane pod otvorenim nebom..." Nebom gdje Saturn postavlja red, a i Uran ce sad u Bika, zonu Zemljinih plodova...

Stoga, jebiga, i ja bih da je poruka vedrija tipa "bit ce sve super, eto andela i brace vanzemaljaca koji ce pobacati vilinsku prasinu da sve rodi bogato i zdravo kako nam se svida..." Mozda hoce, sve se mijenja... ali trenutno - fokus i paznja: vezi devu, pa ce je i bog cuvati...

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram