Razmjene Svijesti

Bilo s prijateljima, likovima iz serija i knjiga... ma sa svim srodnim dusama s kojima se mozes ovako ili onako povezati - ozdravit ces dusu energijom uzitka.

S kim god se i kako god druzis ovih dana - a da ste vibracijski uskladeni - znaj da ce vasa razmjena probuditi u mozgu zlatnu bubu, svemirski cip, snage obnove. I nema veze sto mozda "nisi za druzenja". Slavlja zivota ne znace da su svi moraju biti vesele, rasplesane volje. Nego otvorenog srca. Spremnog da izlije svoje emocije, bilo u obliku suza jer si iskreno tuzan oko necega, bilo u obliku bogatih stihova jer si bas zaljubljeno inspiriran.

To je razmjena sustina svakog bica, a ona cini da svaki od njih ozdravljuje, biva ojacan da otkljuca nova znanja rasta iz svojih mozdanih polutaka. I tako ude dublje u svijet maste, univerzalnog znanja, kontinuuma Postojanja, gdje ga miris maka s polja sveznanja srca opija taman onoliko koliko treba da mu kreacija u fizickoj stvarnosti bude plodna.

Bas takva druzenja cine da totemi duse skupljeni kroz vjecnost slave u sad i hrane stvaranje mirom i znanjem pravog ritma.

Da, vrijeme je za napraviti plan, ali ne na stari nacin - plana kao necega cega se treba kruto drzati - nego spremno promijeniti ga u trenu za novi, bolji. I bas drugi sa svojim mislima mogu to pokretati, forme misli transformirati da budes jos vise svoj i tako stvarniji.

Tako da... za druzenja ovih dana... birajte ljude, serije, muziku onih energija i znanja koja u sebi zelite probuditi, iscjeliti, transformirati... za nova stvaranja svoje stvarnosti - u tome smo podrzani.


COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram