Milost samoćeSamoća... duša je često bira, kao iskustvo – „samonametne“ si nužan privatni psihički i fizički prostor kako bi čovjek prokontemplirao sebe, svoj život i došao do vlastitih uvida o tome što je njegova istina, ničijih drugih. I to je dio slobode duše, da se obnovi, i u slučaju Milosti – odradi kroz misao i emociju one boli koje bi ga inače, možda, stigle u fizičkoj stvarnosti.


Zato, kada te uhvate drame i strahovi „jer samuješ“ uzmi u obzir da tako možda odrađuješ neke karmičke „dugove“, odnosno energetstke kumulative koje imaš u svijesti a povezane s reinkarnacijskim naslijeđem iz nekih drugih životnih iskustava. Možda je bilo života gdje si vrlo vješto vladala sviješću – pa i u negativnom aspektu „manipulirala“ – i u ovom životu „odrađuješ“ kroz samoću.


Primjer: žena u svojim karmičkim memorijama (koje obitavaju u podsvjesnom, a na svjesnoj ravni smo ih svjesni kroz razine privlačnosti ili odbijanja) nosi zapise svog iskustva kao pravnika, tj. suca. To je samo jedna od njenih inkarnacijskih uloga koje je kao duša igrala zbog učenja i razvoja u tijelu, no ključna za njen osjećaj isključenosti iz obitelji. U toj inkarnaciji je, u muškom tijelu, manipulirala riječju i znanjem djece i drugih obitelji. Zbog toga njena najveća ovoinkarnacijska učenja idu kroz ulogu nje kao djeteta (tema iscjeljenja tvog unutarnjeg djeteta), njenog odnosa s partnerom i djecom te partnerstava kao takvih: ona, recimo, ima obitelj ali se uvijek osjeća isključeno. Samo. Tužno i zakinuto, iako nema realnog razloga. Sve to je tjera u samoću, kako bi čula unutarnji glas (u stvari tišinu tj. Svoju istinu) te kroz tugovanje i kajanje zapravo „odradila“ karmički kumulativ. Ne krivnje, nego zapravo uravnoteženje tuge zbog poteza „negdje nekad“, no u svijesti je sve ovdje i sad.


Stoga, ako umiješ čak i ova stanja proći zahvalno - razumijevajući da imaju funkciju koja ti možda trenutno nije očita, ne treba ni biti... izmjestit ćeš se iz njih. To je ono kada uroniš skroz, pa te baci na površinu. Go! #samohrabro


COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram