Popiti ili proliti

Drugi filmić je o - peharima. Tome u kakvim vodama plivamo, na čijim sokovima živimo, koje fluide dijelimo... kako smo voljeni i kako volimo.


U novoj fazi, prema kartama, dolaze nagrade za sve one koji su junački preživjeli samoće, njima natjerani se okrenuli sebi i naučili iskonski VOLJETI. Sada to mogu dijeliti s partnerima. Oni drugi, pak, kreću žeđati.


Velika je promjena ona o zreljenju Muške energije - pa da, bez Boga nema Boginje, jer yin i yang...


Kako bilo, uživajte i volite!Kako najviše dobiti iz filmova... Inspirirala me prijateljica rekavši kako "čezne da čuje moj glas u filmovima...". A ja sam joj odgovorila "neeeee, to uopće nije poanta - cilj je da ljudi gledajući slike čuju SVOJ GLAS!". Fora je u tome da, recimo vidiš neku sliku - Kulu, recimo - i ne misliš što to znači nego prepoznaš strah u prizoru kuće koja se ruši. Taj strah, ili negdje radost, uglavnom tvoja REAKCIJA na vizualnu informaciju je tvoj prvi pokazatelj onoga što se zbiva u tvojoj unutarnjoj stvarnosti, na čemu raditi, što te muči ili jača. Zato su kadrovi na početku i na kraju bez mog teksta, da stigneš čuti što u tebi pjeva ili vrišti na neki prizor. I kad te dojmove pratiš, možeš najviše od filmova dobiti - oni su mala putovanja svijesti koja, nadam se, gledatelje na tren pomaknu u neke druge stvarnosti.

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram