Majstorski ciklus 2019.


Wooow, dugo nisam bila ovako uzbuđena oko nečega što sam napravila, pa da podijelim radost oko meni divne i drage priče što se izlila kao priprema za novi ciklus - 2019., a to je VODIČ. Tarot Vodič za 2019, preciznije. Jeeeeeeeeeeij!!!


Počelo je s "iooo idem za nas napraviti nešto inspirativno i korisno", ali znaš kako je kad te krene kartanje ;) napišeš knjigu, eto, šta ćeš. Zapravo, tko voli papir može je isprintati i uvezati, kao na fakultetu kad imaš jedan primjerak u knjižnici, pa moraš brzo vratiti da mogu i drugi učiti. Isto vrijedi ako voliš šarati po papiru i dopisivati svoje, onda printaj. Ali, nekako je stvarno zgodno moći na brzaka preskrolati što te zanima, imati pri ruci uvijek kad ti treba i u pet minuta pauza obnavljati dušu gledajući divne vizuale i razmišljati o porukama - zato je ona primarno PDF format koji funkcionira na ekranima. Kako želiš, stvarno, a sad da ti kažem u čemu je fora.

Kao što i ime kaže - ona je vodič kroz novi ciklus. Naravno, sve je u životu individualno i svatko ima svoje osobne priče, ALIII.. činjenica je da i te priče funkcioniraju u kolektivnom kontekstu. Vrlo jednostavno: ti imaš čistu bijelu haljinu, ali kad prođeš kroz neku močvaru - malo se zaprlja. I obrnuto: hodaš i slijevaju ti se suze, ali sretneš nekoga koga voliš i tko te zagrli, suze se osuše. Poanta je: u kolektivnom smo svijetu, pa time i polju, premreženi jače i dublje nego ikad – samim tim što smo na društvenim mrežama, a da ne govorimo o odnosima, dodirima i zato je dobro znati kakva je klima u atmosferi. Što se klima, što stabilno stoji. Opći dojam. Vidjeli smo ove godine kako to funkcionira - koliko god je čovjek bio sa sobom dobro, nije bilo moguće, lako ni očito potrebno stajati po strani, nedirnuto.


Ovo je vodič koji je podrška Čovjeku da ostane svoj, pliva u tokovima. Najviše je usmjeren na unutarnji svijet, njegov razvoj, a pitanja su takva da odgovor svatko može osobno primjeniti - kombinacija duhovnog vodstva i praktičnih uputa. Nije ono "sad svi to" jer svatko odgovor doživljava drugačije. Da, čaroban je Tarot. Pa krenimo, na malo putovanje kroz sve.Priču otvaraju poruke Obješenog jer je 2019. ipak obilježena njegovom energijom. Bez obzira na osjetno veću snagu koja će se osjećati proteklih godina, Obješeni priča kako ipak ne izvisiti na krilima euforije, ili kako proći to ako ti se i sve obrne. To je sve važno zbog pripreme stvaranja koja slijedi iz ovog ciklusa. Nakon njega, stvar istražujemo preciznije kroz poglavlje Područja života - Koja persona nosi uspjeh, Kako održati novčani tok, Koji je pravi način komunikacije, Kako dom energetski složiti da drži stabilnost, Kako razvijati kreativnost, Koja vibracija privlači i održava pravo partnerstvo, Najbolji način za nošenje s krizama, Najefikasnija znanja za usvojiti, Pravi stav za uspjeh u karijeri, Koji su ljudi i vibracije podrške i Kako odabrati najbolji način iscjeljivanja... To su teme, sve u kontekstu energija 2019.


Isto tako, u smislu energija, poglavlje Zdrav Svemir prolazi područja našeg tijela, fizičkog i nefizičkog te odgovara na pitanja kako ih održavati i njegovati blistavima.

Skroz čarobno, meni možda najdraže poglavlje je Tajne Trijumfa: Sile života odgovaraju na pitanja iz svojih područja . primjerice, Svećenica Tarota odgovara kako se najefikasnije povezivati sa svojim DNK I RNK, Carica kako održati ljepotu i obilje, Car kako zauzeti svoj stav moći i suverenosti, Hijerofant u kojoj crkvi nalazimo odgovor na svoje molitve, Snaga o tome koji je tajni sastojak u pobjedama... i tako redom sve Velike tajne Tarota - otkrivaju svoje tajne za 2019.


Slijedi praktičan Kalendar stvaranja, gdje prolazimo narednih dvanaest mjeseci s uputama o tome što je nekako najpodržanije raditi u tim vremenima. Ništa, normalno, nije isključivo, ali čisto za orijentaciju kada je to moguće.


Obol svemu je posljednje poglavlje Zen Tren, kao svojevrstan zaključak i glavna nit o tome kako ostati - zen. Igraju karte iz svih glavnih tradicija (temeljene na njima): Marsejske, talijanske renesansne, ezoterne Thothove i Smith Rider Waitove, tako da ćeš sigurno u obilju vizuala naći svoj najdraži.


E sad, kako do svog primjerka.: klikneš na sliku lijevo ili pošalješ mail klikom na devidas.dea@gmail.com


Doniraš - zaključila sam da je 78 kuna pristojna minimalna donacija zato što je 78 karata Tarota (ili butelja vina koju je kulturno odnijeti u goste) - i javiš mi da jesi, a ja ti pošaljem link s kojeg možeš za sebe skinuti vodič.


Možeš i donirati putem paypala klikom ovdje


Posebnu magiju ima dijeljenje znanja na taj način, pa ću nas koji imamo vodič okupiti u tajnoj fejsbuk grupi, čisto da pratimo zbivanja i komentiramo kako se stvari odvijaju, podržimo se itd.. "Ulaznica", recimo to tako, u grupu - gdje ću objavljivati stvari koje neće biti nigdje drugdje jer će funkcionirati kao stalna svojevrsna radionica svijesti - je osobna donacija za Vodič, a ljudima koji nemaju fejsbuk ću slati stvari na mail.


Eto, idemo dalje osnaženo, sad grlim i pozdravljam!COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram