Ovan: VESTA


Rimska boginja Svete vatre i ognjišta VESTA (na slici karta Veste iz Dark Goddess Tarota od Ellen Lorenzi Prince) čuva, vodi i inspirira Ovnove, vraćajući im snagu i žar. Tajne kojima pripadnici ovog znaka u ciklusu 2019. mogu izazvati njene blagoslove i sreću poručuje pripadnicima ovog znaka su:


* Tvoj saveznik je tih, jak i ozbiljan stav u stvarima.

* Odijevaj se skromno, nepretenciozno

* Kad šetaš prirodom, obrati pažnju na grane i štapove koji ti se dopadnu, "iskoče" na put, poslije ih možeš upotrijebiti kao svoje držače vatre (čuvare unutarnje vatre)

* Ne juri u brak, druženja i saveze - promisli dva puta i poštuj svoje samovanje

* Čuvaj svoju čestitost, čistoću, vrlinu i nevinost

* Treniraj u svemu što vidiš prepoznati vatru srca, strasti i svijesti i odati joj iznutra počast: vatra je u ptičjoj pjesmi nekad, nekad u nečijoj crvenoj haljini, u nečijem glasu... Kad je osjetiš, pozdravi je iznutra, a treniraj se prvo nju uočiti u svemu, zahvaliti joj dok kuhaš, griješ...

* Kad trebaš energiju, šetaj hodajući u krug, kao da koracima crtaš vatrene krugove

* Hrani svoju unutarnju vatru puštajući se da riskiraš s kreativnim poslovnim idejama koje ti dolaze iznutra i žele se izraziti u vanjskom svijetu

* Ne dopuštaj da ti viziju iskrive ni kritičari, ni prijatelji, ali ni ti sama sebi rastežući je prema svojoj želji ili ugodnosti: vjeruj uvidu, a onda ga dosljedno i objektivno provodi, poštujući pravu viziju duha koju primiš.

* Kreni s novom dnevnom praksom kroz koju izražavaš zahvalnost za sve što čini da se osjećaš kao živo biće.

* Čini ono što te jača, nađi vremena za to

* Nađi u svom domu posebno mjsto za komunikaciju sa svojim duhom.

* Očisti svoj oltar i zamijeni staro na njemu s novim - onim što ima najviše značaj za tebe sad.

Više o energijama 2019. i najboljem načinu prolaska kroz njih i njihovog korištenja možeš doznati u TAROT VODIČU 2019. (klik ovdje)


COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram