Rak: MAEVE/MAB


Irska boginja opijenosti MAEVE/MAB (na slici karta Maeve iz Dark Goddess Tarota od Ellen Lorenzi Prince) čuva, vodi i inspirira Rakove, vraćajući im snagu i žar. Tajne kojima pripadnici ovog znaka u ciklusu 2019. mogu izazvati njene blagoslove i sreću poručuje pripadnicima ovog znaka su:


* Pića, gljive i sve biljke koje izazivaju promjenu stanja svijesti su tvoji saveznici i koristi ih za samospoznaju što dolazi kada se uobičajene barijere uma sruše da propust nesvjesne strasti, da se izbrbljaju istine i prepoznaju snolike vizije (Maeve, čije ime znači Pijana Žena, vlada njihovim utjecajem na čovjeka).

* Trči (Maeve je kraljica divlje duše koja trči brže od konja).

* Kladi se (Maeve uzima stoku kladeći se).

* Igraj na šarm (u bitkama, Maeve pobjeđuje neprijateljsku vojsku samim tim što ih očara i opije svojom pojavnošću, onesposobi ih za borbu jer ih prevlada žudnja za njom).

* Vladaj srcem čovjeka, tako će te slušati (Maeve drži srca svojih ratnika i tako zapovijeda armijom).

* Uživaj u seksu (kao kraljica Irske, Maeve spava s puno muškaraca, u nekim zapisima i tridesetak u jednoj noći) i osnažuj svog partnera seksom (Maeve tako inspirira svoje ratnike).

* Razmišljaj o problemima s ravni gdje nisu stvari složene logično i racionalno, maštajući o njima ih pomičeš

* Koristi moć koju imaš da vidiš unutarnjim vidom stvarnosti koje nisu pokazane fizičkom viđenju

* Vizualiziraj situaciju i traži da ti se otkrije odgovor

* Razmaši se sa svojim fantazijama: nemoj se zamarati praktičnim detaljima, jednostavno pusti mašti da te vodi

* Poštuj jednostavnost

* Ne daj se smesti emocijama koje grunu iz unutarnjeg svijeta: putuj kroz njih s dubokim razumijevanjem njihovog značenja i poruka, one su način na koji te nesvjesno priziva da obratiš pažnju na neku poruku.

Više o energijama 2019. i najboljem načinu prolaska kroz njih i njihovog korištenja možeš doznati u TAROT VODIČU 2019. (klik ovdje)


COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram