Vaga: LORELAJ


Njemački duh vječne čežnje LORELAJ (na slici karta Lorelaj) iz Dark Goddess Tarota od Ellen Lorenzi Prince) čuva, vodi i inspirira Vage, vraćajući im snagu i žar. Tajne kojima pripadnici ovog znaka u ciklusu 2019. mogu izazvati njene blagoslove i sreću poručuje pripadnicima ovog znaka su:


* Što dublje uranjaš, jače će kucati tvoje srce

* Pjevaj uz vodu i rijeke - Lorelaj je sirena koja sjedi na kamenju uz rijeku Rajnu, zavodeći tako njemačke plovce

* Njeguj svoju ljepotu - Lorelaj je neodoljiva

* Okončaj život boli zbog ljubavi i zamijeni ga odnosima i duhovnog ispunjenja - Lorelaj svoj ljudski život okončava tako što se baca u rijeku iz ljubavnog očaja, pa biva transformirana u duh i pjesmu čežnje.

* Iscjeljuj iskustva emotivne izdaje i preljuba - Lorelaj je izdao čovjek kojeg je smatrala ljubavlju svog života, jednostavno je ostavio nakon seksa, a na isti način su je izdali i muškarci iz njenog sela koji su je željeli, pa ostavili kada su je dobili.

* Razvijaj svoju prirodnu ljupkost, ne umjetnu - Lorelaj se nije trudila zavesti sve te likove, nego su oni jednostavni bili privučeni njoj, ne mogavši se oduprijeti njezinoj ljupkostiTako izbija skandal za skandalom. Na kraju je optužena za vještičarstvo i odvedena pred Biskupa. On, očaran njenom jednostavnošću u dobrotom, se smiluje i oprosti joj optužbe. Ali ona neće oprost, ona ga moli za smrtnu presudu jer - što će joj život ako je u njemu ljubav za nju samo patnja? Biskup odlučuje poslati je u samostan. Na tom putu joj dodjeluje čuvare, vitezove. Prolazeći pored Rajne, ona ih zamoli da vežu konje na par minuta, samo da posljednji put pogleda rijeku. No, dok su oni vezali konje, ona na rijeci vidi brod muškarca koji je bio ljubav njenog života. Vrisne od boli, a u tom trenu se njegov brod potopi i tako se ljubavnici konačno ujedine u smrti.

* Ne pokušavaj racionalizirati svoje čežnje i žudnje, neće ti uspjeti: razum može ukazivati na posljedice nekih ponašanja, ali ne i koga ćeš voljeti.

* Budi iskrena sa sobom o tome koliko duboko za ljubavlju i partnerstvom čezneš i dopusti si to, bez srama - kad negiraš ljubav i čežnju, činiš svoj život hladnijim i praznijim

* Smrt čeka na kraju svakog puta, pa učini svoje putovanje strastvenim, vrijednim da se opjeva

* Čuvaj se projiciranja svojih strasti na nekog drugog - vladaj svojom žudnjom. Prebacivanje odgovornosti za strast na drugoga je varijanta negiranja.

* Tvoje srce je generator tvog osobnog elektromagnetnog polja: osjeti kako svaki otkucaj povećava moć tvoje aure, karizme i magnetizma.

* Otvori srce raznim mogućnostima izražavanja strasti.

* Otpusti očekivanja o tome u kojoj formi ti se ljubav mora ukazati.

* Povezuj se s drugima kroz esenciju vaših bića, ne pojavnost

Više o energijama 2019. i najboljem načinu prolaska kroz njih i njihovog korištenja možeš doznati u TAROT VODIČU 2019. (klik ovdje)


COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram