Vodolija: TLAZOLTEOTL


Astečka boginja prljavštine i pročišćenja TLAZOLTEOTL (na slici karta iz Dark Goddess Tarota od Ellen Lorenzi Prince) čuva, vodi i inspirira Vodolije, vraćajući im snagu i žar. Tajne kojima pripadnici ovog znaka u ciklusu 2019. mogu izazvati njene blagoslove i sreću poručuje pripadnicima ovog znaka su:


* Vježbaj ustati u zoru i raditi duhovne prakse čišćenja: Tlazolteotl je prisutna od zore svijeta i ona je majka astečkih bogova

* Posvećuj pažnju svakom čišćenju - od unutarnjeg, tjelesnog do onog svega oko sebe (kuće, prostora, odnosa): ime Tlazolteotl znači - tlazolli je prljavština, odbijanje, izlučevine, grijeh, porok i sve ono što trune. Zove je jedačicom grijeha, Majkom ponoći, Smrću od požude i Onom s dva lica: ona je boginja prljavštine i pročišćenja, plodnosti i bolesti, prostituki i babica.

* Pazi što te obuzima od misli i stanja - kad Tlazolteotl zaposjedne osobu, čini da čovjek gubi svoj razum, pljuje krv, čini zlo jer ona okreće um i tijelo u ružnoću i patnju, ali kako je i boginja pročišćenja, to se pokreće da se čovjek oslobodi, stoga idi redovito u kupke, znoji se jer ona oprašta grijeh i čisti njegove tragove s duše, ujedno i štiteći od zla kojeg drugi mogu nanijeti.

* Neke obaveze u životu su neugodne, ali ako ih izbjegavaš, samo ćeš si zakomplicirati stvari: suoči se i s neugodnim

* Suoči se sa svojom prljavštinom, boli, opesivnostima, iluzijama s namjerom da ih očistiš i makneš iz svog života

* Osvijesti što te pokreće, što te boli, što ti okreće um i što te veže

* Promatraj pozadinu ljudi i situacija jer može djelovati sjena umjesto onoga što se prikazuje: to su sve one scene gdje sudionici imaju tajni plan. Potrudi se doznati detalje, motive i pouzdanost svakoga s kim ulaziš u posao ili odnos.

* Nemoj dopuštati starim ranama da dominiraju sadašnjim trenutkom - iscjeljuj se!

Više o energijama 2019. i najboljem načinu prolaska kroz njih i njihovog korištenja možeš doznati u TAROT VODIČU 2019. (klik ovdje)


COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram