Ne tiče te se ;)


Paradoks unutarnjeg buđenja, odnosno dizanja energije kao posljedice iscjeljenje ili jednostavno novog vibracijskog kontakta je taj - da nerijetko izaziva eksploziju svjetla. Što je divno za reći poetski i filozofski, ali u praksi znači rušenje većine sigurnih konstrukcija života.

Praćeno osjećajem da se trese tlo pod nogama, da put nije stabilan, i da više ne razaznaješ jasno što je nebeski oblak, što morski val.

Kažem samo zato što ta energija stiže u tom genijalno-rastresalačkom ruhu, kroz Urana u Biku i Hirona u Ovnu i može protresti. Kako koga, koliko i gdje je naravno individualno, ali ovako generalan način za proživjeti takva iskustva kada se dogode jest - gledati ih kao da se događaju drugome.

Apsurd je zato što ih na nekoj ravni naš rast izazove, što znači da smo spremni. A opet, nimalo se ne osjećamo tako kada pogode. Zato ih je lakše proći bez uživljavanja - gledajući kao što se sjećaš nekog sna, ili gledaš u film. To ti čuva energiju za djelovanja, bistar pogled i otvorenost novim idejama o novim pravim smjerovima, gradnjama... U tim procesima pamti da je rođenje novog uvijek smrt starog, a to otresanje starog identiteta uslijed nove samospoznaje nekad djeluje opijajuće. Pa se kloni da uroniš i opiješ se jer takve emocije te onemoćaju, uz to nisu stvarne - one su samo tj. jednostavno emocije. Izbjegni identifikacije u tim fazama, jer svjetla privlače i nemani histerije. Hladan um održat će ti sjećanje da je i nakon oluje čišći zrak, da te neko protresanje možda na novi način sastavlja.COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram