Oslobađanje mudrosti


Da održiš osobnu moć i budnu svijest – ovaj tjedan - KRALJICA MAČEVA, KOLO SREĆE, PAPA: prepoznaj koje tajno znanje nosi tvoja duša, probuđeno od života, i podijeli ga s drugima. To će biti odgovor na tuđe molitve, a tebi dar jer je krunjenje, zaokruženje velikih iskustava prođenih do sad. I u ovom tijelu i u mnogim ciklusima. Obično, kad kažeš „znanje“, ljudi pomisle na neku teoriju, dogmu, nešto što im se dopalo iz knjiga, s jutjuba. Kao „pa zvoni mi istinito, to je to“. Da, može biti tvoje, ali ovdje Tarot ne govori o tome znanju. Ono je prazno i nečije je, a ti možeš imati rezonanciju jer ti je trenutno bitno, u nekim drugim okolnostima više ne mora igrati tako.

Tvoje znanje je – 8 MAČEVA, ZVIJEZDA: ono stečeno isplakanim suzama. Zapravo oprano njima, oslobođeno njima. To je nešto što je životima i grobovima bilo zakopano u tvojoj duši i bilo je potrebno mnogo zvjezdanih ciklusa i okreta, nerijetko u obliku čišćenja suzama, da ga pustiš. To je mudrost koju je svaka kap otkrila. Vrijeme je da se oslobodi ono što je bilo zakočeno u tebi, zarobljeno. Što si slutila kroz čudne tuge, depresije. Imala osjećaj nemoći oko toga ili straha čak da kažeš – kao da će te netko „ubiti“ ako se toliko ogoliš. Ono oko čega si se osjećala manje vrijedna, stisnuta, zakočena i tako te plašilo: u tome je sjeme vog najvećeg znanja, to je tvoja zvijezda vodilja i tvoj sjaj inspiracije. Znači, uzmi vremena da pogledaš što se to tako kuha u tebi, bode te iznutra. I uspostavi rutinu da iz toga oblikuješ svoje znanje „iz lošeg odnosa, naučila sam to i to o ljubavi... iz slabo plaćenog posla naučila sam to i to o vrijednosti“. Tako redom, izvuci svoje uvide. Ne one koje drugi govore kao papige. Moderna „uvjerenja“. I uvjerenja su koncepti. Nego prave stvari, one iz svoje nutrine. I tada dijeli to. Ne trebaš imati propovjedaonicu s koje govoriš – nego spontano, u svom okruženju, ili jednostavno u vlastiti dnevnik.

Time dobivaš - 5 PEHARA, SVIJET: potpuno ispunjenje. Žar i smirenost života istovremeno. Povratak svoje iskre, ona koja čini da ti korak zapleše umjesto da nemoćno klečiš pred životom. Dobivaš snagu i samopovjerenje, tako važno za sve. Njega ne možeš kupiti izvana, možeš ga nabavljati kroz prolazne šuteve, ali to ne traje. Nego dobivaš jednu jaku osovinu iz koje poštuješ sebe, svoj život, i sve ono što ti je i krv prolilo i učinilo da uzavre, sjeda na svoje mjesto. Tako se čisti tvoja emotivna dimenzija, i postaje zaštićena – jer si svjesna njene širine i granica. Jedino što te može čuvati u ovim vremenima je ta oslobođena unutarnja mudrost. Biti ti referentna točka za dalje. U poplavi i kaosu informacija i time implementiranja vibracija u tvoj sistem – trebaš zaštitu. Jedino što ti je može pružiti je tvoja unutarnja mudrost, dajući ti jasan kriterij što smije ući u tvoje srce, a što mora ostati izvan granica tvog svijeta.

Stoga probudi je, to je prvi dar Šamana Hirona – da izraziš, prvo sebi, stegnutosti i boljke. I gledaj kako će postati zvijezde inspiracije koje ti noću sjaje i danju čine da plešeš. To je dar iscjeljene rane. Znaj da imaš zrelosti pogledati je - više o tome klik ovdje - a važno je, jer je riječ o buđeno skrivenog sjemena znanja i snage.COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram