Ključna poravnanja


Znaš koliko je frustirajuće kad imaš u obitelji nekoga s kim se nikako, uz najbolju volju i najveći rad - ne razumiješ? Jebeno-ne-razumiješ.


Zapravo, razumiješ ti drugu stranu i upireš se sa svih strana i iz petnih žila da uspostavite kakav takav tok, komunikaciju, šta god... Ali uvijek nalijećeš na zid?


I nije to ono da blokiraš osobu i izbrišeš je zauvijek jer ste neusklađeni, pa zdravo, nego ste u bliskom krugu - roditelji, bivši muž, sestra, brat.... - i morate se dogovoriti. A ne ide. Ili ide kao da hodaš po trnju?


Uzalud tada što ti znaš i vaše karme, iscjelila si sve njihove krame, dišeš i vježbaš da bude ok... uvijek s vama u blizini bude tenzije u najboljem slučaju, uglavnom eksplozije?


E, pa, vrijeme je da to riješiš. Jer možeš. Da te više ne boli, ne destabilizira. Da ti ne prisjedne svaki obiteljski susret. Ne zbog susreta samih, nego zato što je to neriješeno u tebi trajan poligon boli.


Ključna karika koja te ruši da ostvariš što god naumiš - partnerski odnos u kojem uživaš, posao koji je odraz strasti tvoje duše i prirode, štooooogod. To je trn u cipeli zbog kojeg ne hodaš elegantno.


Elegantni Maat Tarot na tu temu kaže: Nađi detalj koji vas povezuje. JEDANJEDINIDETALJ. I drž'se njega. Od cijelog komunikacijskog snopa, to je vaša nit.


! Ne, ne pokušavaj je protegnuti. Proširiti. Sjedi kao da si od kamena i slušaj. Čim osjetiš da se mičete s niti, ti ili zašuti, ili hopla u nit.


! Ne, ne pokušavaj osobi otvoriti vidike, objasniti svoju stranu jer "znaš da to može shvatiti, ako se jako potrudiš...." Ništa od toga. Pričajte na jeziku i koristeći riječi kojima se razumijete.


! Osvijetli detalj onoga što osoba voli - pusti je da priča o tome i slušaj, to je vaš maksimum i nije malo kako ti se čini.


! Čak i u slučaju oscilacija, iako se držiš svog zena, ostani sjediti nepomično i promatrati. Ti znaš tajnu i razumiješ, druga osoba ne jer je to njen put - šutiš, poštuješ. Nikako ne kreneš oscilirati s emocijama, to je kačenje.


Eto, osnovno za vježbati, javite kako vam ide. Zagrljaj!

* Ako želite točno osobni naputak na pitanje "Kako se maksimalno moguće uskladiti sa svojom problematičnom osobom (da me to ne ruši kao sjena iz dubina u ostalim odnosima) i integrirati tu energiju?" - pišite na devidas.dea@gmail.com i pitat ću Tarot za vas.

* Ako želite još Tarot inspiracije svoje moći i uvida za rješenje dilema, pridružite se ELEMENTIMA na Fejsu ili zapratite TaroThrone na Instagramu
COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram