Prepoznati zlatoVražja "ljubav" je kad imaš potrebu da ti netko svojom "ljubavlju" potvrdi tvoju vrijednost - da si sama vrijedna ljubavi.


Da, nevjerojatno je u koliko se takvih aranžmana čovjek uplete. To je dublje od rana iz djetinjstva, one su samo okidač, to je dio robije matriksu.


Uglavnom, sloboda je zaista prepoznati mjesta gdje daješ zlato za kikiriki, odnosno misliš da ti drugi treba kao potvrda tvoje vrijednosti. Tebe ljubavi.Zar nije suludo da mi, kao božanska svijest, čista Ljubav, tražimo potvrdu toga kroz robiju i ovisnost? Jasno da jeste, zato sustav kroz programe kolektivnog uma i lovi na to, tu glad i slabost.Ali, za Budu to nema veze. Jer je Budan čovjek nevezan. Ne pada na emotivne izljeve, ni vlastite. Ništa njemu ne znači što netko tepa na fejs poruke ili se umiluje u fizičkoj stvarnosti.Samo istina, a ta je - dišem li ili ne punim plućima. Plešemo li tango ili se gazimo po prstima? Ide li prirodan ritam ili je silovan, isprekidan? I dovoljno je jedno da ili ne, dovoljan je treptaj svijesti za buđenje novog pokreta.Kreni! Prema Sebi ;)

* Ako želiš još Tarot inspiracije svoje moći i uvida za rješenje dilema, pridruži se ELEMENTIMA na Fejsu ili zaprati TaroThrone na InstagramuCOPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram