Tko koga šeta?Jel' te vozaju ili vozis? Emocije, a 'ko ce drugi... Jasno, pa putem emocija i svi drugi... 😂Sjetila me na ovo jedna genijalna Ana, blagoslovljena sam i zahvalna sto mi je Prijateljica ❤


Kaze mi ona: "Znas, nekad me bas zabavlja promatrati u parkovima ljude i pse. Tocno vidis tko seta psa, a koga seta pas..."


U jeboteee... Koja mudrost covjece, u toj naizled sitnoj opasci - sve ☉


Psi su, u Tarotu, pokazani na karti Mjesec, slici snova i ludila uma.... uma preplavljenog materijalima nesvjesnog, a da to ne kuzi. Na slici, oni zavijaju na Mjesec, k'o blesavi. Mozda pjevaju o svemiru, zaneseni, mozda se svadaju oko neke davne kosti koje vise nema, boktepitaj... ali galame i tjeraju po svom, ni ne primjecujuci cudoviste koje izranja iz rijeke na cijim obalama stoje.


Poanta je - sjebani smo kad smo tako. Kad iz svoje bogoljudske prirode i svijesti, padnemo u podivljalu animalnu... zbogom mudrosti.A to se dogodi kada nas preplave emocije. Da, zato se karta Mjeseca i povezuje s umjetnosti, ruku na srce jedini konstruktivni izlaz iz takvog ludila je neko usmjereno stvaranje.No, u stvarnosti, obuzeti takvim stanjem, ljudi obicno stvaraju dodatni kaos, da ni ne vide.Znam, sad ce mi ljubitelji pasa reci da je pas najbolji covjekov prijatelj... Ali, nije u tome poanta, nego u emocijama - one su kao psi.. Moras ih trenirati da idu uz nogu, ne prelaze granicu na tude imanje i slusaju zapovijedi. Ako to ne rade... nastaje kaos i covjek postaje njihov rob. Opet na vrazjem lancu, ovaj put s nekom iluzijom - obicno "ljubavi", "pozrtvovnosti"... nekog snovidenja.


Zato je bitno da ti seces svog psa, a ne on tebe. Kad vladas emocijama (a to znaci da si ih svjesna, ukljucujuci one duboke, tamne, valovite sa zastrasujucim cudovistima) onda drugi ne vladaju tobom.🌟 Nema emotivnih ucjena od partnera, djeteta, poslodavca.🌟 Nema igara moci i manipulacije koje se temelje na nesvjesnim gladima i emocijama.Zato, osvijesti sto ti okida lanac, sto cini da si kao pas, umjesto ptica slobodna. Cega te strah da se das tako vozati?Sto ti treba da se postavis kao vladar?Osvijesti i odrazi ❤


* Ako želiš još Tarot inspiracije svoje moći i uvida za rješenje dilema, pridruži se ELEMENTIMA na Fejsu ili zaprati TaroThrone na InstagramuCOPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram