Dar disciplineAko ti je na prvom mjestu odgovornost, onda zabava - proći ćeš. Zapravo, ako nadeš način da ti je ispunjavanje odgovornosti zabavno... ono što pišem da je rad - radovanje, radost - ne samo da ćeš proći, nego ćeš i nadići... težine, muke, bla bla. Sve što se sad saturnovskom utjecaju pripisuje...


Ako si u stanju provoditi disciplinu i kad ti se ne da, zapravo baš onda - to je to, pobjeđuješ.Ako si u stanju ne kupiti neke krpice koje su ti baš napete jer su trendi, fensi i te spike..., nego uložiti recimo u znanje, knjige... ono što traje i kad vatra odnese, ono što nosi razvoj - dobit ćeš materijalne nagrade.Ako su tvoje oči, odraz duše, dakle budna svijest jedino svjetlo u mraku koji te nekad okružuje - mutnu i tešku mračnu noć okruženja zamijenit će ona zvjezdanog neba.Pamti to, i znaj da možeš. Težine nisu tu da cviliš kako te stisnu, niti da se uživiš u ulogu žrtve, nego da ti pokažu kako si heroj: samo hrabri i jaki mogu tako to bojevati sami, sa Sobom.Zen.Ajde, promatraj dah, korak po korak. Jedi kad jedeš, spavaj kad spavaš. Nema jučer, nema sutra. Samo sad. Sve što možeš napraviti sad - radi sad. Osim ako tijelo javlja da treba odmor. Onda odmak za preslagivanja. Pa opet u novom ritmu korak. I uspijevaš.


* Ako želiš još Tarot inspiracije svoje moći i uvida za rješenje dilema, pridruži se ELEMENTIMA na Fejsu ili zaprati TaroThrone na InstagramuCOPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram