Darovi zvjezdanih

Oni su prisutni kroz zvjezdani odraz, javljaju se u mnogo oblika i lica, a najmudriji djeluju igrajući s njihovim darovima – kažu Dobra Maca (Sud), 9 mora (9 pehara) i Mačja magija (Mag) iz slatkog Mystical Cat Tarota kada ih pitam kako najbolje preživjeti ovaj tjedan.


Koristeći darove onih koji su se vratili u svoj zvjezdani oblik. Nisu to samo ljudi i životinje, bića koja smo grlili i ljubili, a onda su kroz vrata smrti prešla u zvjezdanu dimenziju. To su i situacije, stanja koja su bila, a više nisu, no trebala su nam da, na neki način – moguće i neugodan – probude našu božansku svijest, upere naš pogled u nebo: svoju visinu i sjaj. Kad netko umre, obično je najbolnije to što nas sve podsjeća na tu osobu. Srca nam para što je vidimo na svakom koraku, osjetimo na njenom mjestu na kauču, cijela stvarnost nas boli jer je osjećamo svagdje oko nas. Pa nam „fali“.


A, u stvari, što ako nam baš ta prisutnost – koju doživljavamo kao prazninu u fizičkom prostoru – znači da nam ta duša pokazuje svoju prisutnost iz druge dimenzije? Zato je tu, svagdje oko nas, u svakom milimentru jer javlja, „viče“, blješti iz zvjezdane dimenzije u koju je prešla da je i dalje s nama? Naša bol uslijed fizičke promjene je takva kakva je i povezana s još sijaset drugih stvari u nama koje je takva inicijacija pokrenula, no... kada bismo bili zen majstori, uspjeli bismo nakon inicijalne fizičke reakcije šoka i suza i procesuiranja boli, tu promjenu doživljavati baš ovako – primjećujući nevidljivo i jasno osjećajući nijanse drugih dimenzija. S mirom. Slično je sa svim onime što smo imali kao neku osobinu, pa nemamo. Bili smo, recimo, snažni i kreativni, ali neki životni izbori su učinili da žestoko naježimo, pa smo se od lava smanjili na veličinu miša.. I sve što primjećujemo u svojoj auri je strah, na mjestu gdje je nekad bila snaga i sjajio osmijeh. Baš to pokazuje da nismo izgubili nego stoji tu, samo je promijenilo oblik, ali se javlja. Javlja se kroz snove, slike. Kroz ljude koji nam se sviđaju, u serijama, u filmovima... kroz vibracije u muzici... Kroz slike i dojmove koji izranjaju kada zatvorimo oči, bilo u odmoru ili kontemplaciji.


Ono što je uputa za ovaj tjedan je da probudimo taj zvjezdani oblik u nama kroz njegove darove. „Otišli“ su uvijek nešto ostavili, kao svoj pečat u ovoj fizičkoj stvarnosti. Recimo, moraš uspavati životinju s kojom imaš najodnos na svijetu.... Za njeno dobro, evidentno je tako. Ali otisak tog bića je u tebi. Ono je došlo odraditi neki posao, zato duše u životinjskim tijelima najčešće dolaze ljudima. Odradilo je, prenijelo ti neke darove, bilo energetski budeći tvoje neko lice, bilo „instalirajući“ neke svoje osobine. Uzmi vremena da osjetiš što je to. Saberi sve te nove, zapravo probuđene osobine, i vidi što one čine u tvojoj čarobnoj kugli života. Isto s odnosima: netko je u tebi probudio najgore osobine, što je imalo funkciju osvještenja ne samo tvoje mračne strane, nego zakopane snage. Izbroj sve njih: možda su to oprez i lukavost koje si razvila da preživiš patološke okolnosti, možda je to emotivni odmak koji ti se probudio nakon boli dobivene uslijed svoje naivnosti. Mnogo je varijanti, svatko svoju najbolje zna, ali poanta je – da znamo. I ovaj tjedan prolazimo najbolje koristeći te nove snage. Usmjeravajući energiju na njih, djelujući s njima i gledajući kako ih možemo najefikasnije primjeniti u pisanju novih stranica svog života, i svoje ličnosti, naravno. Cijelog djelovanja. To je kao kad u mobitel instaliramo aplikaciju, tako i u svoju osobnost „instaliramo“ dodatak koji nas čini boljima, „updejtiranijima“ tj. usklađenijima sa svojim razvojem. Što je glavno da „instaliraš“ –u smislu da je kompatibilno s tobom, i na dohvat ruke ti je, a čini te boljom i boljom verzijom tebe? To nađi ovaj tjedan i učini – za daljnja efikasna stvaranja.


👑 Ako trebaš Tarot podršku u tim promišljanjima, piši na devidas.dea@gmail.com 🌟💖👑


* Ako hoćeš još Tarot inspiracije svoje moći i uvida za rješenje dilema, pridružite se ELEMENTIMA na Fejsu ili zaprati TaroThrone na InstagramuCOPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram