Primjer jedne Ki Tarot provjere

Tvoj glavni strah okinut ovim događajem jest povezan s raspadom obitelji u djetinjstvu uslijed čega podsvjesno misliš da ovo znači kraj slobodne ljubavi i zabave te znači „robiju“ koja uništava ljubav. Ali to u vašem slučaju nije istina, jedino je važno da razumiješ taj strah. On je povezan s time...

Postoji drevna parabola o čovjeku koji je zalutao u rajski vrt, te zaspao među čarobnim stablima koja ostvaruju sve želje. On o tome, naravno, nije imao pojma. 

Probudivši se, osjetio je silnu glad. „Kako bi sad bilo divno pojesti neku gozbenu hranu“ pomislio je, i u taj čas se pred njim stvorio golem stol sa svim delicijama kakv...

Uzašli Majstori - ili, rječnikom fizike rečene visoke Vibracije - inkarniraju se u novom valu: zadatak im je predvođenje Čovječanstva i Svijesti u novu razinu postojanja. 

O tome lijepo govori jedno od Ki Tarot Očitanja za djecu: jedno je od onih za nove generacije koje najavljuje iznimne duše:

PITANJE: Kakve osobine ima beba...

Božansko je u svemu: kroz sve nam priča i šalje poruke. Tzv. znakovi. Neće se objaviti kao ukazanje iz čista mira, nego kroz ovotjelesnu stvarnost u svim oblicima i znakovima.

Odnosno, ako smo sposobni prepoznati objave Božanskog u materijalnom – kroz zalazak Sunca, propupali cvijet, slučajno uhvaćen stih u prolazu – postajemo sv...

Božansko je Milostivo: zna da tek kad se smirimo, i osjetimo koliko smo sigurni i sposobni, imamo snage za podnijeti "grom iz vedra neba" - transformaciju najdubljih strahova. 

Čak nam to i najavi, kroz osjećaj kojeg treba prepoznati. Zato objavljujem dijelove Ki Tarot Očitanjaklijentice koja se javila, iz čista mira, a sluteći d...

Ponekad se karma igra – odnosno, oslobađa neočekivanim putevima. Jasno, postoji stereotip o linearnom odrađivanju karme, prema kojemu, primjerice, ljubavne zadatke odrađujemo kroz ljubavne jade, sreće ili scenarije. Ili poslovne, kroz karijeru. Nekada jest tako, ali nekada i nije, s obzirom da je život isprepleteno tkanje.

O tome...

Ponekad je najzahtjevnije vidjeti Stvarnog Sebe: kada se navuče Maska od Sjene, starih sjećanja ili davnih uloga, zamuti se Vizija.

Pa onda djeluje da se "sve urotilo" i da "ništa nema smila". O tome govori primjer jedne divne klijentice, Karoline F. (44) iz Čakovca koja je, vrhunskim radom na sebi, odradila čuda. Pa, ipak, ostal...

Vrijeme promjene ponekad je toliko zbunjujuće da se jedinim spasom čini radikalan zaokret: treba ga prepoznati te osjetiti kada je, u stvari, to znak za potrebom mirovanja i postepenom akcijom, bez jakih skokova.

I stara mudrost kaže - kad ne znaš kamo ćeš, stani, otiđi spavati, pa nastavi, ideja će se sama pojaviti. Jer, u stanj...

Strpljenje je, vjerojatno, najzahtjevnija lekcija ljubavnih odnosa. Sve je krasno kada strast bukti, a emocije pršte. Pa čak i učenja koja prodiru u dubinu, bruseći Ego, mogu biti uzbudljiva (iako ne uvijek ugodna). Ali što kad u vezi nastupi tišina? 

​ 

Kad se nešto odigrava na višim nivoima, kad osjećamo da se nešto "kuha".... O...

Kad nekog volimo više od Života, potreban je silan blagoslov lakoće da bismo ga pustili iz fizičkih dimenzija. Naravno, Ljubav je Ljubav - i voljeti se možemo bez držanja za ruku i slatkih zagrljaja, no ipak... ljudi smo, a lekcije inkarnacija su i lekcije tijela. 

Na blagoslovljenu moć puštanja podsjetila me Iris, jedna klijenti...

Ponekad duša odabire ono što za Ego djeluje težak Put, no samo da bi Biće svoju snagu osvijestilo temeljito, na svim razinama. No, Nagrada je neizbježna: strpljenje i vjera rezultiraju jačanjem blagoslova. 

Stoga objavljujem fragmente Očitanja klijenta koji ga je ustupio kako bi se podržao sve one koji na neki način dijele sličan...

Ne treba žuriti: sve odrade u životu dođu u svoje vrijeme. Tako je nekad potrebno postaviti cijelu konstrukciju - uspješnog posla, odrasle obitelji... da bi se Čovjek suočio sa Sobom.  

PRIMJER ANALIZE: Ključna odrada u ovoj fazi (koja je počela prije četiri tjedna i traje do 18. kolovoza) odnosi se na čišćenje emocija, odno...

Iako bolan, ponekad je ljubavni prekid okidač (i poruka) najvišeg iscjeljenja: životni scenarij koji djeluje kao "šamar" zapravo je blagoslov buđenja.

Tarot divinacija otkriva odgovore izvan očekivanja uma i razuma. Navedena je jedna od "brutalnijih" odgovora Arkana Tarota, a opet - potrebna upravo takva kakva jest za individualn...

Ponekad i nakon prekida veze dvoje ljudi, ostaju neriješene energetske veze: uglavnom "kuke" na koje je zakačena stara energija i prošli obrasci koji ne dozvoljavaju osobama krenuti mirno dalje. Potrebno ih je osvijestiti i osloboditi: primjer klijentice Vedrane K. iz Splita dočarava jedan od takvih slučajeva.

 "Ja sam toliko sig...

Mnogi svjetlosni radnici u ovom vremenu osjećaju potrebu da okončaju svoju „misiju u uredima“ te krenu ostvariti svoje poslanje – ono zbog čega su došli na Planetu. 

 ​Za neke je bolje čekati, jer još imaju posla u sistemima, a za neke – poput isječka Očitanja iz ovog primjera – je bolje krenuti jer odrada posla donosi ključnu od...

Please reload

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram