S t a l n o    č u d o

... ima milijun razloga za obožavati Tarot: mijenja svijest, a time život... Slike pokazuju, govore, viču ili šapću, ali uvijek vrlo jasno otkrivaju neke nove veze, načine... Potpuno razbijajući nametnute kanone razmišljanja, izazivajući stalni "wooooooow", "a-haaaaaaaaa!!!" efekat uma. Vraćaju fokus, a s jasnoćom dolazi usmjerenje i snaga. Ali, najljepši dar Tarota je da drži čovjeka u stalnom čudu života. Divljenju. Očaranosti mudrosti i kad stvari nisu lake. A utjehu ne daje tako što te nuna-nana, o ne, Tarot nije tješitelj, on više šamara kad treba, da probudi... njegova podrška je moćnija: to je dar rješenja. 

Zato mislim da je svoje kraljevstvo na Zemlji najlakše izgraditi uz pomoć njega. Pruža uvide, načine, pravo vrijeme... Kako sebe konstruirati, ili dekonstruirati - neka ponašanja, razmišljanja, kretanja... - da stvorimo svoj tron u tom malom, ali za nas najvećem trenu vječnosti zvanom naš Život.

 

TaroTron je stvoren kao vodstvo i inspiracija na tom putu: u njemu možete uživati u porukama karata, analizama, dodirnuti osnove znanja o njima, dogovoriti se sa mnom za konzultacije i biti informirani o svim kartomantskim zbivanjima poput seminara ili edukativno-inspirativnih online formata koji su u toku. Uživajte i hvala jer ste tu! 

Moja Tarot priča..

Čitam karte... oduvijek, čini mi se... 

Počelo je u djetinjstvu: kad sam ih otkrila, laknulo mi je. Kao "aha, sad se neću mučiti kao ovi odrasli, sad imam u rukama način da doznam rješenje za sve situacije.

 

I pokazalo se točnim - Tarot to može... 

T aroTr e n - G a l e r i j a 

 T a r o T V: T a r oT r i p s 

COPYRIGHTS: www.elementi.info DESIGN: Dea Devidas 2010. - 2020.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram